10 березня 2020 12:13
2

Игорь ЦЫГАНЫК: "Уже все поняли, что "Динамо" с Цыганковым и без - это совершенно разные команды"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч Кубка України «Динамо» — «Олександрія». Наш експерт вважає, що кияни пройдуть далі.

- Непростий буде матч для «Динамо», хоч і гра відбудеться вдома. Вихідними кияни перемогли «Олександрію» на виїзді. Була рівні гра, багато нереалізованих моментів.

Можу вам сказати точно, що «Динамо» буде ще складніше. Можливо, Циганков уже з’явиться на полі з перших хвилин. Уже всі зрозуміли, що з Віктором і без – це зовсім різні команди.

Зроблю ставки, що «Динамо» переможе, обидві команди заб’ють і нарешті відзначиться Назарій Русин.
Я б не радив за всіх розписуватись. Козі зрозуміло, що матч буде непростий. Я профутбол перестав дивитись, коли він почав виходити десь опівночі. А той другий я не дивився і не дивлюсь. І нічого, все нормально. Що можу, дивлюсь. І більше вірю своїм очам, ніж брехунам, або проплаченим блогерам.
Я вже давно знаю, що ти Ігор Скиглик і іза твого постійного і нудного скиглення -не дивлюсь твій профутбол років 7 як мінімум ( мовчу вже за пенісовську мутню)- "журналісти" ви ще ті.. обоє... "Була рівні гра"- серйозно?))) тьху на вас... ще раз...