5 березня 2020 19:48

Олег СОБУЦКИЙ: "Какое бы место не заняли, "Агробизнес" в этом году не идет в Премьер-лигу"

4 березня перед ранковим тренуванням Олег Собуцький поспілкувався з футболістами, поспостерігав за тренувальним процесом.


- Я не те, що цікавлюся, я зобов’язаний знати де знаходиться команда, що команда робить, в яких умовах готується до початку другого півріччя сезону. Бо ми розуміємо, що Перша ліга в цьому році дуже непроста, дуже багато сильних команд й ми повинні дуже добре готуватися до цього. Працювати як по підбору гравців, так і повинні створити всі умови для хлопців, щоб тренування пройшли на найвищому рівні.

- В клубі зараз панує бойовий дух, вже неодноразово лунали висловлювання, що команда, яка зараз створюється, спроможна на високі досягнення, здатна потіснити "грандів", команди, які прагнуть підвищитися в класі. Чи може по цій причині бути переглянуте завдання на сезон в плані підвищення «планки»?


- Яке б місце ми не зайняли, - чи перше, чи друге, чи, як ставили завдання перед початком цього сезону, не нижче шостого, - ми цього року не йдемо в Прем’єр-лігу, тому що ми ще не створили бази. В нас на сьогодні стадіон не готовий до матчів в УПЛ. Якщо б стадіон був готовий, то ми, звичайно б, могли говорити про підвищення в класі. Ми повинні грати на домашній арені, перед своїми глядачами. А домашня арена цього року ще не готова. Тому на сьогодні такої цілі в нас немає. Навіть, якщо ми займемо перше, друге, третє місця. Все одно комусь цим місцем, згідно регламенту та спортивного принципу, поступимося.


- В нас інфраструктура не готова до Прем’єр-ліги. Які загалом плани в її розвитку в 2020 році?


- Так як планували, в минулому році збудували штучний майданчик, тренувальне («нижнє») поле… В цьому році маємо плани обов’язково збудувати нову (західну) трибуну. Так як наступного року ми вже будемо говорити і за Прем’єр-лігу.