5 березня 2020 16:35
1

Арановский будет работать на третьем матче СК "Днепр-1" подряд

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 22-го туру УПЛ, який стане заключним на першому етапі Прем’єр –ліги.


Поєдинок СК «Дніпро-1» — ФК «Маріуполь», який відбудеться у неділю, 8 березня на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме арбітр ФІФА киянин Євген Арановський. Цікаво, що він вже третій тур поспіль працюватиме на іграх за участю спортклубівців, але на матчах з «Динамо» і «Шахтарем» він був головуючим за екраном VAR. На цьому матчі також буде застосована відеосистема, але тепер тут головним буде Сергій Бойко, який працював у полі на грі «Шахтар» — «Дніпро-1».


У двох матчах, на яких Євген Арановський працював головним арбітром за участю спортклубівців, СК «Дніпро-1» зіграв унічию у гостях з «Ворсклою» -1:1 і поступився у Києві донецькому «Олімпіку» -2:3. У цих поєдинках Арановський показав спортклубівцям шість жовтих карток і двічі вилучав дніпрян з поля, у той час як для наших суперників він обмежився п’ятьма попередженнями.


На лінії йому допомагатимуть кияни Сергій Приступа і Євген Петраков. Четвертий арбітр — харків’янин Костянтин Труханов. Спостерігач арбітражу – Сергій Лисенчук зі столиці.


Арбітр ВВА – Сергій Бойко (Київська область), асистент ВВА – Андрій Скрипка (Кропивницький), спостерігач ВВА – Володимир Петров (Харків).

будут тянуть будку...