2 березня 2020 18:07
4

Артем ФЕДЕЦКИЙ: "В "Динамо" остался только один футболист, который бьется за эмблему клуба"

Артем Федецький поділився своїми думками щодо нинішньої гри "Динамо" й оцінив Владислава Супрягу.


Динамо вже не те… На мою думку, там залишився тільки один футболіст, який б’ється за емблему клубу – це Сидорчук. А більшість… Є перспективний Циганков, який, на жаль, не готовий, бо не пройшов зимових зборів. І багато посередніх легіонерів. Наші хлопці набагато кращі, більше заслуговують на основний склад, краще знають клубні традиції і що це таке – бренд Динамо.


Спільна проблема топових наших клубів – Динамо і Шахтаря – це недовіра до своїх футболістів. Краще купити посереднього незрозумілого легіонера, який буде отримувати хорошу зарплату і виходити на поле. А наші перспективні гравці сидять на "банці", не потрапляють у заявку, їздять по орендах. Це – неправильно.


Маємо інший приклад – Зоря. Подивіться, що Скрипник зробив із молодої команди. Пацани – просто красені. Я ще перед стартом сезону казав, що вони боротимуться за найвищі місця і поштовхаються з Динамо.


Супрягу стимулювали емоції. Хотілося довести своєму клубу, що він дійсно гравець хорошого рівня. Ми ж бачили, як він виступив на молодіжному Кубку світу – і забивав, і віддавав. Була б довіра – Супряга розкрився б і у Динамо. Натомість поїхав в оренду – і ось: мінус три очки для киян, втрата другої позиції у таблиці.

это не бокс, нужно,в первую очередь, играть,а с этим проблемы.
Уже не первый раз слышу мнение о том, что у Динома слабые легионеры, а кто из них играет в основе и в большей мере определяет игру клуба, только Вербич и Кендзера не самые худшие из легионеров за всю историю, большинство может и не очень хорошего качества, но они же и не играют-)
Сховати
Евгений, Без кнедзеры вполне можно обходиться, а вербич едисвенный котрого на 100% можно оставлять, остальные люди из легов сегодня не лучше наших исполнителей
Сховати
ZaDynaMMMo, время покажет