1 березня 2020 11:47

Экс-динамовец Мазур рассказал, почему переехал в чемпионат Швеции

Колишній динамівець Мирослав Мазур розповів, чому залишив "Ворсклу" і перебрався у чемпіонат Швеції.


"У Ворсклі сказали, що на мене не зовсім розраховують. У мене навіть ніякого шансу не було, сказали просто, що не будуть розраховувати і просто не дадуть поїхати на збори. Я зрозумів, що у мене не буде нічого в Ворсклі, вже треба щось шукати інше. Після цього у мене було декілька варіантів, один із них був у Молдові, дуже вони просили, аби я повернувся до них, але я минулий сезон провів там і зрозумів, що треба покращувати свій рівень і прагнути більшого, тому сидів вдома, чекав варіанти. Потім з’явився один варіант, далі – ще один. Мене зацікавив той, що пов’язаний зі Швецією.


Приїхав у Швецію, потренувався тиждень, і мені сказали: «Все добре, підписуємо контракт». Я поїхав додому, повирішував там всі свої питання з рідними, поговорили, прийняли рішення, що тут буде кращий варіант для продовження кар’єри і кращий варіант для того, аби вирости як футболіст, тому я зараз тут і тому підписав цей контракт зі шведською командою Умео. Приємно бачити, що в цьому клубі зацікавлені в мені.


Бачу, що цей клуб досить таки амбіційний. Мені дуже подобається тренерський штаб, головний тренер Брайян Клерхот, який ставить перед собою тільки найвищі цілі, який хоче також прогресувати", - сказав Мазур.