1 березня 2020 09:09

Джемаль КИЗИЛАТЕШ: "По кадровому потенциалу "Волынь" сильнее некоторых клубов УПЛ"

Новачок "Волині" Джемаль Кизиталеш розповів про причини свого переходу до луцького колективу, конкуренцію у команді, а також наголосив на високому потенціалі лучан


- Джемале, вітаємо вас з переходом до амбіційного клубу. Задоволені цим трансфером?


- Звісно, на даний момент всім задоволений. Волинь — хороша команда з кваліфікованими виконавцями у складі. Необхідно відзначити, що у нас панує хороший мікроклімат всередині колективу. Хочеться допомагати команді перемагати у кожному матчі. У нас є своя мета, до виконання якої разом йдемо.


- Ви допомогли Колосу підвищитися в класі. Чому, на вашу думку, не вдалося реалізувати себе у Ковалівці?


- Напевно, не вдалося виграти конкуренцію і через це опинився у луцькій команді. Мені потрібно отримувати ігрову практику і це найголовніше.


- Ви зараз зробили крок назад, щоб потім зробити два кроки вперед, адже у клубу амбіційні завдання?


- Час покаже... Сподіваюся, що зможу реалізувати свій потенціал у новій команді і всі разом виконаємо завдання підвищення у класі.


- Хто конкурент на вашу позицію у луцькій Волині?


- У нас достатньо кваліфікованих виконавців, вистачає конкуренції на кожній позиції. Не можу виділити якогось конкретного гравця, адже тренер мене перевіряє на різних позиціях. Буду на тренуваннях та під час матчів доводити, що здатен грати у основному складі. Коли здорова конкуренція у колективі, то від цього всі виграють.


- Ви народилися у Туреччині. Напевно, з особливими відчуттями приїхали сюди на збори?


- Дійсно, надзвичайно приємно повернутися до Туреччини. Мова та їжа мені близькі. Якщо команді потрібна допомога, то з радістю зможу перекласти з турецької. У мене у Стамбулі проживає мама і, коли є, час бачимося з нею.


- Чого очікуєте від наступних матчів та і взагалі від турецьких зборів?


- Зараз прагнемо якнайкраще підготуватися до весняної частини сезону, адже хочемо підвищитися у класі. Хочемо прогресувати від матчу до матчу, щоб бути готовими до першої офіційної гри. Прагнемо продемонструвати якісний футбол протягом всієї весняної частини сезону. Вважаю, що за кадровим потенціалом Волинь готова грати у Favbet лізі. По тренуванням бачу, що наша команда не поступається майже ні в чому клубам еліти. Залишилося все це продемонструвати протягом весняної частини сезону. Думаю, що все у нас вийде.