26 лютого 2020 11:26

Андрей ДЕМЧЕНКО: "Теперь понимаем, с кем "Металлист 1925" начнет третий сбор"

Головний тренер "Металіста 1925" Андрій Демченко підсумував матч проти "Універу-Динамо", який завершився перемогою з рахунком 4:1, а також другий харківський збір.


- Пане Андрію, сьогодні ви переглянули у дії молодих гравців, які враження від їхньої гри?


- Дійсно, сьогодні ми дали пограти хлопцям, які менше були задіяні в попередніх спарингах. Ця гра дала нам розуміння, з ким ми розпочнемо третій збір та будемо готуватися до старту Чемпіонату. Нам був потрібен суперник саме такого рівня, але який дасть бій. Так і трапилося, наприкінці забили декілька м'ячів, а так гра була рівною, відчувалася напруга. Мені поєдинок сподобався.


- Після матчу ви подякували Сергію Сизихіну за гру. Тобто, суперник підійшов у ігровому плані?


- Ми на таке і розраховували. Помітно руку тренера, команда організована, гра поставлена, футболісти не бояться грати. Хочу ще раз подякувати тренеру за такий спаринг.


- Чи задоволені, як провели цей збір?


- Так, ми все, що планували, виконали. Єдине, кінець зборів - чемоданний настрій. Ми розуміємо, що всі гравці вже втомилися, адже вони працювали у режимі дворазових тренувань. Були великі навантаження, видно, що їм потрібно трохи відпочити. Вчора ще дали їм бігову роботу. Сьогодні було помітно, що їм не вистачає свіжості та емоційної агресивності.