19 лютого 2020 16:48

Вторая лига. Теперь в "Альянсе" двое Ярошенко - отец и сын

У порушника спокою у групі «А», «Діназу», відбулися зміни в керівництві ФК. На загальних зборах президентом клубу було обрано Романа Капанистого, а посаду виконавчого директора обійняв Дмитро Прима.


Тим часом футболісти «Діназу» в черговому спарингу вдома розійшлися миром із вінницькою «Нивою» — 1:1. Керманич господарів Володимир Бондаренко віддав належне гостроатакувальним діям подолян, а його колега з «Ниви» Олег Шумовицький залишився задоволеним як грою своїх підопічних, так і результатом, зазначивши, що в селекційній роботі ставка й надалі робитиметься на місцевих вихованців.


А один із лідерів групи «А», «Полісся», підписав річний контракт із воротарем Марком Медведєвим, який раніше виступав за чернівецьку «Буковину». У черговому контрольному матчі, із хмельницьким «Поділлям», поліщуки створили менше гольових моментів, але це не завадило їм перемогти — 2:0. Керманич житомирської команди Анатолій Безсмертний відзначив новобранця, екс-гравця збірної України Олександра Ковпака, який швидко знайшов спільну мову з партнерами. Футболісти «Полісся» й надалі готуватимуться до нових випробовувань тільки вдома.


«Ужгород» останнім часом тричі зустрічався у спарингах із першоліговим «Минаєм» — і з третьої спроби таки взяв гору над земляками — 2:1. Переможний гол записав до свого активу капітан ужгородців, екс-гравець збірної України Адріан Пуканич.


Що ж до колективів групи «Б», то в лавах одного з лідерів, «Альянсу», з’явився ще один Ярошенко. Компанію головному тренеру, Юрію Миколайовичу, склав його син Костянтин, який минулої осені захищав кольори одеського «Чорноморця». В останньому спарингу команда з Липової Долини здолала опір аматорів із «ЛНЗ-Лебедина» — 2:1, на черзі — контрольний поєдинок із «Гірником-Спортом» і виїзд на збір до Туреччини.


Не можуть відзначитися вже в трьох спарингах поспіль футболісти «Таврії Сімферополь». В останньому вони поступилися криворізькому «Гірнику» — 0:4. І це незважаючи на те, що минулого тижня до команди повернувся відомий бомбардир Вадим Воронченко. Звісно, без забитих м’ячів не може бути й позитивного результату.


Також у трьох останніх спарингах програвав і один із лідерів — «Кристал». Проте головний тренер Едуард Хавров не драматизує ситуацію, адже опонентами його підопічних були старші за рангом команди — одеський «Чорноморець», «Миколаїв» та «Балкани» (Зоря). За словами керманича, ці невдачі допоможуть визначитися із вразливими місцями й краще підготуватися до весняної частини чемпіонату. Це дуже важливо, адже херсонці планують підвищитися в класі.