16 лютого 2020 20:37

Егише МЕЛИКЯН: "Радует отношение футболистов "Львова" к работе"

Гравці ПФК «Львів» 12 лютого повернулися з турецьких зборів. Футболісти отримали після цього два дні вихідних. 15 лютого вони зібралися на базі та розпочали підготовку до першого офіційного матчу в 2020 році – проти донецького «Олімпіка» 23 лютого.


Головний тренер ПФК «Львів» Єгіше Мелікян оцінив як команда провела збори в Туреччині та розповів, як готуватиметься до зустрічі з «олімпійцями».


– Як ви оцінити другу частину підготовки команди до сезону, яку провели в Туреччині?


– В нас вийшло без серйозних травм, що мене радує. Також радує відношення футболістів, їх ставлення до роботи. Вони розуміють яка в нас ціль, що від них вимагається, і намагаються все виконати на максимумі. Тож в нас все відбулося на позитиві.


Так, якісь питання вже виникали по ходу, але це робочий процес. Тому збори відбулися так, як і планувалося.


– Перед зборами планувалося, що команда зіграє п’ять спарингів. Але в Туреччині гравці зіграли сім матчів. Як це вплинуло на самих футболістів та тренувальний процес?


– Я не відійшов від свого попереднього плану. Просто були пропозиції, які мене зацікавили. В нас були вікна, коли ми могли, не відходячи від нашого плану, додати навантаження та ігрової практики. Тому я не відмовився від таких пропозицій, а гравці отримали можливість зіграти більше матчів, щоб кожен мав ігрову практику.


– Команда підписала декілька новачків. Як ви їх оцінити?


– Не хочу говорити по прізвищах. Але відзначу, що якщо ми когось взяли, то ми розраховуємо на цих футболістів. Ми бачимо, що вони можуть допомогти.


– Як буде проходити підготовка команди до чемпіонату у Львові.


– Ми заходимо у тижневий цикл. Будемо йти по плану, як готуємося, зазвичай, до матчів чемпіонату.