15 лютого 2020 16:06

Сергей Петров перешел в "Агробизнес"

14 лютого з клубом підписав контракт нападник з прем'єрлігівським досвідом.

Сергій Петров розпочав заняття футболом у відомій футбольній академії в Володимирі-Волинському (Волинська область), де був помічений в 2013 році тренером збірної України U16 Сергієм Кузнєцовим та був запрошений в його збірну. Брав участь в складі збірної в Меморіалі Баннікова. Всього за юнацьку збірну U16 Сергій зіграв три матчі.


У 2014 році продовжив навчання в футбольній школі луцької Волині, будучи на замітці у Віталія Кварцяного, який вважав Петрова перспективним футболістом, навіть порівнявши якось із Златаном Ібрагімовичем.


Восени 2014 року Петров розпочав вступи за основний склад Волині, але в сезоні 2014/15 повернувся в молодіжну та юнацьку команди. Лише в сезоні 2016/17 Петров став гравцем основного складу Волині та її кращим бомбардиром по підсумках сезону (4 голи). Зрештою це не вберегло Волинь від вильоту в Першу лігу. Загалом провівши в Прем'єр-лізі за лучан 40 матчів Сергій Петров забив 4 м'ячі, ще п'ять поєдинків припало на Першу лігу та три - в Кубку України. Тож, незважаючи на вік, хлопець має неабиякий досвід вступів на найвищому рівні.


Попереднім клубом Петрова був Металіст 1925, однак восени 2019-го частину сезону він провів здебільшого в запасі, зігравши лише два матчі і в січні 2020 року покинув харківську команду.


За Агробізнес Сергій Петров вже провів кілька контрольних поєдинків, зарекомендувавши себе старанним футболістом, який повністю віддається на футбольному полі. Він став автором одного з голів в контрольному матчі АБ у ворота Поділля, який щоправда, не зарахували.