15 лютого 2020 12:27
1

"Динамо" U-21 - "Университатя" 1:2. Контрольный матч. Отчет о поединке

Молодіжна команда «Динамо» завершила підготовку до другої частини сезону контрольним матчем проти представника третього румунського дивізіону – «Університатя Крайова 1948».


Наставник динамівської «молодіжки» Юрій Мороз перед цим спарингом отримав у своє розпорядження воротаря Кучерука та захисника Сироту, які на зимових зборах перебували у тренувальному таборі першої команди, також зі стартових хвилин вийшли Кузик та Сухоручко, які мали ігровий час у спарингах за основний склад «біло-синіх».


Активніше розпочали матч румуни, кілька разів потурбувавши нашого голкіпера. Також гравці «Університаті» намагалися на стартових хвилинах випросити пенальті, але арбітр не піддався на апеляції. Динамівці поступово відсунули гру від своїх воріт, і почали створювати моменти біля чужих воріт – зокрема, воротар дістав у куті м’яча після удару Сухоручка, а Опанасенко головою пробив поруч зі стійкою.


Відкрити же рахунок «біло-синім» вдалося на 23-й хвилині. Єфіменко увійшов до штрафного майданчика з правого флангу та був збитий захисником суперника – сам же постраждалий узявся пробивати пенальті, розвівши м’яч та воротаря по різних кутах.


Після забитого м’яча команди продовжили обмінюватися небезпечними моментами, діючи на зустрічних курсах. У динамівців хороші нагоди мав Сухоручко, але надійно діяли захисники разом із воротарем «Університаті», а от ударам румунів раз за разом бракувало точності.


Невдовзі після поновлення гри стався цікавий епізод. Гравець «Університаті» пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика – м’яч від поперечини опустився чи то на лінію воріт, чи то за неї, але арбітр усе ж таки взяття воріт не зафіксував. Цей момент надихнув румунських футболістів, які продовжували тиснути на ворота підопічних Юрія Мороза, і в підсумку домоглися свого. Спочатку Танасе після навісу з кутового головою спрямував м’яча під поперечину, а згодом після помилки Беніто в центрі поля партнер вивів Драгу на ворота, й нападник пробив повз Кучерука.


За ті хвилини, що залишалися до завершення поєдинку, моментів у динамівців, аби зрівняти рахунок, не було. Тож 1:2 – молодіжний склад «біло-синіх» поразкою завершує тренувальний збір у Белеку. Попереду – поновлення сезону в чемпіонаті U21, найближчий матч відбудеться 21 лютого проти полтавської «Ворскли».


Контрольний матч


«Динамо» U21 – ФК «Університатя Крайова 1948» (Румунія) – 1:2


«Динамо»: Кучерук, Опанасенко (Маленков, 69), Гук, Сирота (Бомащук, 86), Кузик, Урсулов (Жозе Рібейро, 69), Глушач, Ісадченко, Єфіменко (К.Попов, 79), Рязанцев (Беніто, 63), Сухоручко.


Голи: Єфіменко (23, пен.) – Танасе (80), Драгу (84).

Молодь сподобалася в основному.
Нічийний матч. Але абсолютні новачки оформили собі два мячі.
Хоч слід відмітити й не зарахований гол у наші ворота!