12 лютого 2020 19:10

Антон КАНИБОЛОЦКИЙ: "Нужно больше времени, чтобы набрать оптимальные кондиции"

Коментар голкіпера львівських «Карпат» після матчу з «Кьоге» (3:3).


«Сьогодні вийшла насичена та бойова гра. Намагались виконати настанови тренерського штабу: десь у нас це вийшло, а десь – ні. Але це навчально-тренувальні збори, для цього ми і проводимо матчі, щоб виявити помилки. Добре, що зуміли проявити характер та відігратись, будемо працювати далі».


«Пенальті – це лотерея, де або пощастить, або... Деколи помітно по гравцю, куди саме він планує пробити, тож намагаюсь завчасно не стрибати у кут. Але під час першого пенальті, якби відштовхнувся від газону раніше, можливо, дотягнувся б до м’яча. Другий одинадцятиметровий удар футболіст «Кьоге» пробив дуже комфортно для голкіперів – не надто високо і не дуже сильно».


«Щасливий, що вдалось виручити команду у кількох епізодах. Я не надто довго тренуюсь з хлопцями, тому мені потрібно більше часу, щоб набрати оптимальні кондиції та почуватися краще та стабільніше. Ми над цим працюємо, час у нас ще є. У п’ятницю нас очікує матч проти хорошої команди – брестського «Динамо». У них є класні виконавці, тож маємо можливість перевірити свій рівень».