12 лютого 2020 18:29

"Александрия" уступила тбилисскому "Динамо"

Досить рівно розпочинали обидві команди цей поєдинок. Гра проходила на хороших швидкостях. Невеличка перевага за гравцями «Олександрії».


На 18 хвилині у ворота грузинської команди арбітр матчу призначив пенальті: збили Сітала, який, після проходу з лівого флангу, увірвався до штрафного майданчика. До точки підходив Грицук, але воротар «Динамо» парирував цей удар.


На другій хвилині другого тайму помилка гравців «Динамо» призвела до швидкої контратаки олександрійців. Прохід Сітала, пас на Грицука, невеличка перетримка м’яча, і нагоду для взяття воріт було втрачено.

На 78 хвилині чергова атака містян, і прекрасна можливість у Задераки відкрити рахунок в цьому матчі. Але його дальній удар вийшов значно вище воріт.


Згодом біля воріт Паньківа почали виникати напівмоменти. На 87 хвилині суперник відкрив рахунок, одна з небагатьох атак завершилася взяттям воріт — 0:1.


12.02.2020, 16.00, контрольний матч, Туреччина


«Олександрія» — «Динамо» (Тбілісі) 0:1 (0:0)


«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Дубра, Шендрік (Мірошніченко, 46’), Лучкевич, Гречишкін, Задерака, Третьяков, Довгий, Грицук (Івахно,70’), Сітало

Головний тренер: Володимир Шаран.