11 лютого 2020 20:59

Футбольных "качелей" в Премьер-лиге пока немного

З початку поточної Favbet Ліги зафіксовано лише 10 матчів, коли по ходу матчу одна команда перемагала, але в підсумку зазнавала поразки.


При цьому 6 вольових перемог в активі господарів поля та 4 – у гостей. Для порівняння за весь минулий сезон було 20 вольових вікторій, а в позаминулому Чемпіонаті – 18. Саме у нинішній Favbet Лізі зафіксована ювілейна 600-а вольова перемога за всю історію українських Чемпіонатів. Весною очікується і ювілейний, 400-й, матч, коли господарі поля спочатку програвали гостям, але в підсумку футбольні «гойдалки» завершилися на їхню користь – залишилося ще 4 вольові домашні вікторії.

Авторами усіх вольових перемог Favbet Ліги є 7 клубів, а ще 4 команди мають нагоду поповнити цей список протягом весняної частини сезону-2019/2020. Серед них і «Десна», яка до того ж, ще жодного (!) разу не проявила вольових якостей в УПЛ. Загалом наразі маємо вже 606 вольових перемог, у тому числі 64 рази перемоги виявилися з великим рахунком. Автором найбільшої вольової перемоги в Чемпіонатах України є київський «Арсенал», який 17 липня 2002 року на своєму полі спочатку пропустив гол від «Волині», а в підсумку каноніри перемогли з розгромним рахунком 8:1.