11 лютого 2020 18:31
1

Алексей МИХАЙЛИЧЕНКО: "Мы уже готовимся к тому, чтобы давать игрокам проводить на поле весь матч"

Коментар головного тренера “Динамо” Олексія Михайличенка за підсумками четвертого контрольного матчу на другому зборі в Туреччині, в якому нашій команді протистояв БАТЕ (Борисов) - 1:1.


- Це був хороший спаринг, хороша гра. Було багато руху, боротьби. Ми вже готуємося до того, щоб давати гравцям проводити весь матч, тому було видно, що під кінець деякі втомилися, можливо, приймали не ті рішення, було багато необґрунтованих втрат м’яча.

Але все йде за планом, матч із БАТЕ був хорошим спарингом, який допоможе нам підготуватися до сезону. Виходить так, що саме на цьому полі (Cornelia Belek. - Прим. ред.) ми не можемо виграти: зіграли з рахунком 1:1 із “Легією” і зараз - із БАТЕ. Однак ще раз повторюся, що рівнем спарингу ми абсолютно задоволені.

- Чи можете ви оцінити роботу суддівської бригади?

- У нас все буде зовсім інакше, на кожному матчі працюватиме VAR. Тому, напевно, нам боятися суддівських помилок не варто.

- Чи звертаєте ви увагу гравців на введення VAR? Можливо, даєте поради, рекомендації?

- Цілком природньо. Будь-який фол може розглядатися як порушення, як пенальті. Тому потрібно уважніше й акуратніше діяти при стандартних положеннях, грати до кінця, не зупинятися. У цьому немає нічого незвичайного, просто треба відчувати, що будь-яка твоя помилка може бути поміченою.

- На другому зборі “Динамо” пропустило всього два м’ячі, і обидва - з пенальті. Наскільки ви задоволені грою команди в обороні?

- Про це можна буде судити лише в сезоні.
В защите плохо играем.