1 лютого 2020 21:06

"Ференцварош" Реброва дожал "Кишварду" и сохранил лидерство в чемпионате Венгрии

Ференцварош Сергія Реброва поїхав у гості до Кішварди. Олександр Зубков та Ігор Харатін вийшли з перших хвилин. "Фраді" забили першими – автором результативного удару став Болі. Однак ще в першому таймі столична команда пропустила. Підопічні Реброва зуміли вирвати 3 очки лише під завісу гри. Ісаел реалізував пенальті та дозволив Ференцварошу збільшити відрив від Фехервара до 9-ти очок, але команда Івана Петряка свій матч проведе пізніше.


Мешекевешд гостював у Гонведа, здобувши вольову перемогу. Андрій Нестеров вийшов у старті та провів на полі весь поєдинок без результативних дій. Академія Пушкаша та Дебрецен голів не забивали – Артем Фаворов відіграв один тайм за господарів, а Юрій Габовда опинився поза заявкою у гостей.


Діошдьйор приймав Капошвар. У складі господарів на заміну ще у першому таймі вийшов Сергій Шестаков, у гостей Андрій Якимів розпочав гру з перших хвилин. В середині першого тайму два голи господарів принесли їм перемогу. Шестаков дограв до фінального свистка, а Якимів був замінений на 69-й хвилині з жовтою карткою в пасиві.


Чемпіонат Угорщини


Матчі 18-го тура


Кішварда – Ференцварош – 1:2


Голи: Обрадович, 39 – Болі, 28, Ісаел, 86 (пен)


Гонвед – Мезекевешд – 1:2


Голи: Мутарі, 29 (пен) – Надь, 40, Беширович, 51


Академія Пушкаша – Дебрецен – 0:0


Діошдьйор – Капошвар – 2:0


Голи: Бркович, 20, Фодор, 22 (авт)