26 січня 2020 22:51

"Альбасете" с Зозулей продлил неудачную серию

Альбасете нашого Романа Зозулі зустрічався із сусідом по турнірній таблиці – Депортіво. Обидві команди у скрутному становищі в Лізі. Сам українець вийшов у стартовому складі.


Гості вийшли вперед завдяки дуже курйозному голу. Після подачі з правого флангу м’яч влучив в одного із захисників Альбасете, а потім відскочив у нападника Депортіво Сабіна. Далі м’яч по навісній траєкторії перелетів голкіпера і опинився у сітці воріт Альбасете – 0:1.


Наприкінці першого тайму небезпечно пробивав півзахисник господарів Сильвестре. Воротар Депортіво Хіменес крутим сейвом перевів м’яч з-під поперечки на кутовий. Не минуло й декількох хвилин, як правий захисник господарів Беніто Корреа на добиванні розстрілював ворота Депортіво. І знову голкіпер суперника подарував нереальний сейв. Альбасете перед перервою створював багато проблем обороні Депортіво, але до гола справа не дійшла.


На 54-й хвилині у ворота Депортіво призначили пенальті за гру рукою в штрафному майданчику. Одинадцятиметровий пробивав Охеда. Але Хіменес, як виявилося,

упіймав кураж ще в першому таймі. Голкіпер майстерно витягнув пенальті гравця Альбасете, зорієнтувавшись по удару. Роман Зозуля був надзвичайно активним. Партнери часто шукали його навісними передачами, але за українцем ретельно стежили суперники.


Перед фінальним свистком арбітр мав усі підстави ставити ще один пенальті у ворота гостей. Але той епізод був набагато сумнівніший, ніж попередній.


Тож, підсумкові 0:1. Завдяки цій перемозі Депортіво піднімається із зони вильоту і впритул наближається до Альбасете. Команда Романа Зозулі не може перемогти вже у 6-му матчі поспіль.