25 січня 2020 20:09

"Минай" дома разгромил словацкую команду

Перша домашня гра в році виявилася для «минайців» більш, ніж успішною. Команда розгромила гостей із Словаччини: перемогли лідера Другої ліги (дивізіон Схід) з рахунком 4:1. Програючи по ходу першого тайму 0:1, закарпатці створили купу моментів, яких би вистачило на два матчі. Проте реалізували лише 4. У підсумку 4:1 – третя поспіль перемога у товариських іграх на першому тренувальному зборі.


Сам матч відбувся на штучному газоні стадіону «Авангард» в Ужгороді. Традиційно тренерський штаб «Минаю» у товариських матчах дає можливість пограти великій кількості гравці – у тому числі тим, хто перебуває у команді на перегляді.


Практично рівна гра на полі тривала лише хвилин 15, допоки закарпатці придивлялися до суперника та намагалися налагодити контроль м’яча.



Перед цим, до речі, могли забити із стандарту – проте Капустей після подачі з кутового пробив головою вище. А ось словакам зі стандартом пощастило. Заробивши штрафний на 20-ій хвилині в 13 метрах у воріт, вони його чітко реалізували – 0:1.


Після пропущеного голу «минайці» стали ще агресивніше діяти в атаці. В тому числі, застосовуючи фланги. З лівого і пройшла атака, яка призвела до голу. Знову активно діяв Стасюк і після його прострілу Микуляк забиває – 1:1.


Після голу моментів побільшало. Як з гри, так і зі стандартів. Двічі мав забивати Гегедош, але його ударам не вистачало зовсім трохи точності. А ось Кіча, який починав гру не з перших хвилин, свій шанс використав. «Минайці» завдяки швидкому пересування м’яча, зловили суперника на контратаці та вивели Антона на ударну позицію – він нею скористався і на перерву команди пішли за рахунку 2:1.


Другий тайм, принаймні більша його половина, пройшла повністю під диктовку господарів. Особливо активним був Пиняшко, який вивів команду на другу половину матча з капітанською пов’язкою. Він відзначився вже на 2-ій хвилині тайму – скористався класною передачею Шпака, спокійно вийшовши сам-на-сам з голкіпером і відправив круглого у ворота 3:1. Він же став автором і останнього голу у матчі. Знову вихід сам-на-сам на 70-ій хвилині, тільки цього разу він вже навіть обігравав голкіпера та забив у пусті ворота – 4:1. Асист на користь Вагіна.


Наступний свій товариський поєдинок команда проведе 28 січня – зіграють з ФК «Ужгород» на стадіоні «Авангард».