25 січня 2020 15:25

Егор ГЛУШАЧ: "Хорошо, что будем работать рядом с первой командой, и, возможно, тренеры будут на нас смотреть"

Автор хет-трику у ворота студентської команди КНТЕУ «Меркурій», півзахисник Єгор Глушач, після гри поділився своїми враженнями від перемоги з великим рахунком 6:2:


- Ми майже повністю виконали установку тренера, у нас були непогані як гольові моменти, так і ігрові: взяття бровки і завершення, коли ми бігли у свої точки. Правда, не завжди добігали, але принаймні намагалися. Що стосується суперника, нам протистояла хороша команда, як для контрольної гри, тим більше, що ми поступово набираємо фізичну форму.


У матчі брали участь і футболісти, які перебувають на перегляді, і випускники академії. Ми всі разом тренуємося вже два тижні, тож внутрішньокомандні зв'язки вже більш-менш налагодили. Намагаємося зігратися, і, думаю, це поступово виходить.


- Ваші забиті м'ячі - це результат награних комбінацій, установки тренера чи особистої імпровізації?

- Частково - награні комбінації, але в більшій мірі - установка тренера. Я біг у ті зони, куди мені сказали, і так вийшло, що забивав.


- Як оціните готовність команди на даний момент, і чого очікуєте від збору в Туреччині?

- Ми ще не перебуваємо у своїх максимальних кондиціях, поки лише набираємо форму. З кожним днем, з кожним тренуванням стаємо фізично сильнішими. А щодо збору, на ньому закладається фундамент, без якого - ніяк. Добре, що будемо працювати поруч з першою командою, і, можливо, тренери будуть на нас дивитися. Тут додаткової мотивації не потрібно: у дублі необхідно на кожному тренуванні максимально викладатися на всі 200%, і здобувати право грати в основному складі.