24 січня 2020 08:47

Григорий КОЗЛОВСКИЙ: "В "Карпатах" сошли с ума. У них виноваты все: Обама Трамп, ООН, инопланетяне"

Президент футбольного клубу "Рух" у своєму відеозверненні відреагував на звинувачення з боку виконавчого директора "зелено-білих" Ростислава Ящишина та запропонував альтернативне рішення по порятунку "Карпат".


"Ви знаєте, насправді я був здивований цій позиції. Але, враховуючи те, що відбувається в Карпатах останні 10 років, зокрема останні 3 роки, напевно, здивування є мінімальним. Такі речі закинути мені, людині, яка, напевно, не тільки на словах, а й на ділі показує, що вболіває за долю Карпат, мабуть, важко. Думаю, що всі пам’ятають історію дворічної давності з Гудимою, яка могла закінчитися для Карпат фатально. І я щось не бачив тоді сьогоднішнього виконуючого обов’язки генерального директора, журналіста пана Ящишина. Де він був в той час, коли Карпати вмирали, і коли їхня доля була вирішена?


Знаєте, на сьогоднішній день в Карпатах склалася така ситуація, що винуваті всі. Обама, Трамп, ООН, покійний Нельсон Мандела, інопланетяни, які пролітали над Львовом, депутати, міська рада. І в кінці знайшли ще Козловського. Я так розумію, в Карпатах зійшли з розуму. Таке враження, що вони насправді шукають цапа-відбувайла, на кого показати пальцем, хто винуватий.


Не може бути так, що весь світ винуватий. Може, причину варто пошукати у собі, може, там щось не так? Тому дане звинувачення є абсурдним, безглуздим і, як це не дивно, смішним. Це говорить на сьогоднішній день про рівень Карпат. Не тільки у грі, а ще й у комунікації, яка відбувається", - сказав Козловський.