23 січня 2020 23:56

Главный тренер тернопольской "Нивы": "Никто не собирается забирать у нас стадион"

Головний тренер тернопільської "Ниви" Василь Малик повідомив, що є в Тернополі й хороші звістки.


— Василю Івановичу, яке на сьогодні становище вашого клубу, який всерйоз претендує на підвищення в класі?


— На щастя, зараз, після всіх переживань, можу сказати з упевненістю, що "Нива" (Тернопіль) продовжить участь у чемпіонаті України з футболу. На сьогодні є сподівання, що ми, в основних рисах, збережемо награний бойовий склад і продовжимо реалізацію наших задумів.


— Чи не стане ударом інформація про те, що "Нива" не зможе грати на рідному стадіоні? Хто вам про це повідомив?


— Дізнався з інтернету, адже у період сучасних технологій зараз дуже складно щось приховати. На адресу нашого клубу надійшов відповідний лист і його було оприлюднено в інтернеті.


Думаю, що це або якась технічна помилка, або бажання директора комунального підприємства перестрахуватися. Думаю, що навіть депутати міської ради та міський голова про це не знали. Напевно, це якесь непорозуміння і, сподіваюся, помилка буде виправлена.


На церемонії нагородження тренерського об’єднання був присутній Олег Протасов і він нас запевнив, що ніхто у "Ниви" не збирається забирати поле. Можливо, буде узгоджене рішення максимум по одній грі ближче до фіналу Кубку України, а всі інші матчі проведемо на своєму рідному стадіоні. Хочу заспокоїти наших вболівальників. Сподіваюся, тепер все буде добре. Всі проблеми будуть вирішені як на місцевому рівні, так і на рівні Української асоціації футболу.


— Якщо тернопільська "Нива" за спортивним принципом підвищиться у класі, то чи зможе команда перейти у Першу лігу? Інфраструктура відповідатиме рівню Першої ліги? Чи вистачить ресурсів у клубу?


— З приходом нових інвесторів з’явилося набагато більше впевненості. Сподіваюся, що все буде добре.