23 січня 2020 22:20

Егише МЕЛИКЯН: "Есть футболисты, которые не будут выступать за "Львов"

Професійний футбольний клуб «Львів» зіграв перший матч у 2020 році. Суперником «синьо-золотих левів» став «Минай». Матч закінчився перемогою гостей 1:2, а вирішальний гол було забито вже перед фінальним свистком. Коуч «Львова» Єгіше Мелікян оцінив гру…


— Для нас було важливо у цьому матчі побачити, хто на якому рівні перебуває, — підкреслює Єгіше Мелікович. — Хлопці повернулися з відпустки. До нас приєдналися нові гравці, на разі вони перебувають у нас на перегляді. Тому цей матч був дуже у цьому плані інформативним. Завдяки цій грі я отримав чимало інформації для аналізу.


У другому таймі вийшов інший склад, у тому числі й футболісти, які перебувають на перегляді. Як оціните гру команди по перерві?


— Те, що я побачив у другому таймі — є футболісти, які не будуть виступати у нашому клубі. Гра показує, хто готовий грати, а хто ні. Другий тайм це показав. Тому дуже добре, що такий другий тайм вийшов. Ми пропустили два голи. Тож помітні помилки гравців, над якими ми працюватимемо надалі.


Чи буде підсилення команди. Про які позиції може йти мова?


— Підсилення команди буде обов’язково, продовжується робота. Щодо позицій, то до цього матчу я думав над одними позиціями, але зараз добавилися ще й інші, які потребують підсилення. Але треба ще аналізувати.


Нагадаємо, що вже 24 січня команда вируши6ьтть на навчально-тренувальні збори до Туреччини. Там футболісти пробудуть до 12 лютого і зіграють п’ять товариських матчів.