19 січня 2020 11:14
1

Президент "Агробизнеса": "Сикорский фотографировался с символами России с улыбкой, как и нет никакой войны"

Президент Агробізнесу Олег Собуцький прокоментував розірвання контракту із Ігорем Сікорським, який демонстративно відвідав Росію. За його словами, ідею розлучитися із Сікорським також підтримали тренер і віце-президент клубу.


— Звісно, хотіли щоб Ігор надалі грав за нашу команду, — сказав Олег Михайлович Sport Arena. — Але після того як я побачив його фото на тлі символів нашого окупанта, то мене це дуже обурило. Не знаю, чому він залишив територію України і поїхав до Росії, яка є країною-агресором.


Недовго сумнівався, щоб ухвалити рішення про розірвання контракту із Сікорським. Мене підтримали головний тренер і віце-президент Андрій Донець. Рішення було ухвалено одноголосно. Сьогодні в Україні йде війна, але в голові не вкладається, що є люди, які цього не розуміють. Вони їдуть фотографуються і дають заробити гроші нашому ворогу. У нас патріотична команда, патріотичні люди, і ця ситуація є неприйнятною. Завжди фінансово та морально підтримуємо наших військових. Якщо потрібно, то допомагали і продовжимо допомагати зі зброєю у руках. Не можемо допустити, щоб наші гравці їздили в Росію та підтримували нашого ворога.


— Ви радилися з юристом? Що означає стаття контракту стосовно іміджу клубу?


— Відразу сказав, що ми розриваємо контракт із Сікорським, чого б це нам не вартувало. Гроші у цій ситуації не відіграють ключову роль для нас. Для нас важливі честь, репутація, патріотизм та український дух.

— Ви переконані, що Сікорський нашкодив іміджу клубу?


— Однозначно і це навіть не обговорюється. Він поїхав до країни-агресора і фотографується із їхньою національною символікою, демонструючи при цьому задоволене обличчя. Сікорський фотографувався з символами Росії із посмішкою, наче і немає ніякої війни. Того дня було поранено кілька наших захисників, а штаб ООС повідомив, що двоє — загинули. То про що ми ще можемо говорити?


Сам гравець прийняв факт розірвання з ним контракту, проте критично відізвався щодо непослідовності в відношенні до себе, навівши приклад Андрія Шевченка, що також відвідував Росію.

Для більшості знаменитостей і немає ніякої війни, чхати вони хотіли на життя солдат (((