17 січня 2020 15:04
7

"Агробизнес" разорвал контракт с форвардом Сикорским из-за поездки в Россию

Клуб звільнив футболіста після демонстративної подорожі до Росії.


Прикро, але сьогодні футбол – це політика. Коли в Україні війна і з передової привозять важкопоранених та убитих, ледь не щодня у різних куточках України ховають Героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби це її не стосується.

Вищеназваний гравець демонстративною подорожжю до Росії дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатись своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя.

В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав у країні-окупанті, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули.

ФК Агробізнес вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу.

Футбольний клуб «Агробізнес» в односторонньому порядку розриває контракт з Ігорем Сікорським в зв’язку з порушенням пункту 3.1.7 розділу 3:

«Розділ 3. Права та обов'язки сторін

3.1.7. … всебічно сприяти збереженню і підвищенню престижу Клубу і команди, не допускати дій, що завдають шкоди їх репутації».



фотографироваться на фоне герба окупанта? ... это как признание в любви
Лошара. Если у тебя друзья/родня в Крыму или за поребриком, конечно можешь туда ездить, но зачем на показ, еще б портрет Пуйла поцеловал.
Хотя один молодой защитник Динамо, фотографировался на Красной Площади в более жесткий этап войны/конфликта с поребриком, и на подколы ребят, отвечал, что ему болельщики не нужны...
Сховати
Ватель, "Имя, сестра! Имя!" (с)
Сховати
Кепа, Никита Кравченко)
Кепа, тут же даже твои комментарии есть. http://dynamomania.com/news/366567-poluzaschitnik-dinamo-u-21-opublikoval-svoe-foto-na-krasnoj-ploschadi-v-moskve-odnoklubnik-nazval-ego-separatistom
Сховати
Ватель, забыл
респект клубу!