17 січня 2020 14:06

"Динамо" U-19 - "Колос" U-19 4:0. Контрольный матч. Отчет об игре

В процесі підготовки до матчу Юнацької ліги УЄФА проти «Динамо» (Загреб) та весняної частини сезону, команда «Динамо» (U19) провела контрольний матч проти «Колоса» (U19) в манежі НТБ в Віті-Литовській. Для киян це перший поєдинок після зимової паузи.


Вже на 5-й хвилині кияни мали прекрасний шанс відзначитися. Ісаєнко зліва пробив у ближній кут, але воротар надійно перекрив шлях м'ячу. На 14-й хвилині чудовий удар вдався Шулянському, але з його потужним пострілом знову впорався Пащенко.

Кияни продовжували атакувати, пройшли дві небезпечних атаки правим флангом, але удари Волошина і Єфіменка вийшли трохи неточними. До середини тайму «Колос» відсунув гру від своїх воріт і провів пару небезпечних атак. В одному з епізодів Моргун виграв дуель один в один з форвардом гостей, а ще за пару хвилин стався гол.
Гості заробили стандарт на чужій половині поля. М'який навіс до штрафної завершився ударом головою від Марчука, але м'яч влучив у стійку і вилетів в поле. «Біло-сині» миттєво організували контратаку, протягнули м'яча по центру і Шулянський, який увірвався в штрафну зліва, в дотик пробив у лівий верхній кут воріт.

На 30-й хвилині Ігор Костюк провів ряд планових замін і рахунок відразу подвоївся. Атака у киян вийшла дуже ефектною. Після закидання м'яча на лівий фланг Шулянський зльоту в дотик переправив його в центр штрафної на Ісаєнко, який, також в один дотик, переправив сферу в сітку. До кінця тайму Ісаєнко оформив дубль, реалізувавши 11-метровий, який заробив Велетень.


У перерві знову відбулися планові перестановки в складі «Динамо». Що стосується загальної картини на поле, то вона принципово не змінилася. «Біло-сині» продовжували атакувати і на 56-й хвилині Ванат забив четвертий м'яч киян. Обробивши пас з глибини, Владислав відірвався від захисника, увійшов в штрафну і пробив під опорну ногу голкіперу.

Результат поєдинку був практично зрозумілим, але команди на зупинялися. «Колос» шукав ключі до воріт «Динамо», в основному в контратаках, в той час як господарі багато атакували позиційно. Шикарний удар зльоту вдався Окоро, але м'яч пройшов в сантиметрах від стійки. Під завісу зустрічі в одній атаці шанси вразити ворота з близької відстані були у активного Окоро і Вікентія Волошина, але в обох випадках на висоті виявився голкіпер гостей.

4:0 - перша перемога підопічних Ігоря Костюка в 2020 році!

Контрольний матч

17.01.2020. с. Віта-Литовська. Манеж НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» (U19) – «Колос» (U19) – 4:0 (3:0)

«Динамо»: Моргун (Слуцький, 46), Ярош (Мащенко, 30), Хондак (Биловар, 61), Біловар (Дячук, 30), Скорко (Ярош, 61), Білошевський (Окоро, 46), Надольський (В.Волошин, 61), В.Волошин (Бодня, 30), Шулянський (Блізніченко, 46), Єфіменко (Велетень, 30, Н.Волошин, 61), Ісаєнко (к) (Ванат, 46).

«Колос» (стартовий склад): Пащенко, Терлецький, Марчук, Павленко, Литвинов, Соловйов, Марченко, Солобай (к), Олійник, Сіренко, Столяров.

Голи: Шулянський (30), Ісаєнко (32, 43, пенальті), Ванат (56)

Попередження: Ярош (28) - Соловйов (37)