17 січня 2020 10:01
4

Дмитрий СЕЛЮК: "Каргбо понравился всему тренерскому штабу, включая Костюка, Мороза и Михайличенко"

Футбольный менеджер Дмитрий Селюк рассказал о том, по чьей инициативе в «Динамо» появились его клиенты.


– Чья инициатива в трансферах Каргбо, Бенито и Окоро?


– Это я предложил. Рассказал о Джозефе, что есть талантливый молодой футболист, подошел бы «Динамо». Они вызвали его на просмотр, после чего тренерский штаб решил, что он им подходит. Что он и доказал за эти полгода в команде Костюка.


Затем я предложил молодого футболиста, 19 лет. Каргбо, игрок национальной сборной Бельгии. Высокий, мощный, 1,95 м. Почти свободный. Он приехал, его просматривал Мороз. А теперь его вызывает к себе основная команда, потому что он понравился всему тренерскому штабу, включая Костюка, Мороза и Михайличенко.


И Бенито, игрок сборной Нигерии, который играет с футболистами «Эвертона», «Вильярреала» и так далее – та же история. Мне удалось взять его практически свободным. Это очень хороший вариант. И не «Галатасарай» отобрал его перед носом у «Динамо», а наоборот.


Они все молодые, талантливые, мощные футболисты.

такі таланти, що і на збори не їдуть. такі безплатні - стали практично безплатними. так хотів в Динамо, що бідний ні паспорту , ні візи не зробив. Гравці збірних своїх країн - і безплатно? Менеджер проплатив пару зелених - їх викликали на збори - і вже гравці збірних. А реально скільки ігор награли? зробили корисних дій на полі?

Бачив кілька ігор Окоро в живу та по нету. Довге, голови немає, поле не бачить, техніка трохи є , як для африканця, удару непобачив, замазане по паспорту - ИМХО.
Сховати
Владимир, "Довге"? Це так вболівальник Динамо характеризує гравця своєї команди??? Чи ти звичайний недорозвинутий бидло-шлактарівець?
Сховати
Dynamic, ще не знати хто тут недорозвинуте бидло.
я за команду Динамо Київ вболіваю з 1985 року. Як Блохін поклав два Жальгірісу. Цікаво чи Ви вже сонце бачили в той час чи тільки Ваші батьки мали познайомитися?
Освіта позволяє надіятись , що я не бидло та не недорозвинений :)
Стараюся , по мірі можливості, не ображати незнайомих людей. заочно.
Свою думку кажу прямо , в очі і завжди.

Я за молодих пацанів в ДЮСШ Динамо, а не зрозуміло якого футболіста, привезеного селюком. Селюк НІРАЗУ НІЧОГО НІКОГО хорошого не привів. Я буду вболівати за Сироту,Миколенка,Скорка. Надіятися на Шулянського та Ваната. Майбутнє бачу в Ісаєнку.
І не розумію чому ділки привозять незрозумілих людей та добавляють штучних перепон своїм вихованцям. Те що тренери не вміють працювати з молоддю тоже факт. Ніхто не хоче з ними морочитися. а так откатік, і можна нити, що гравців немає, грошей на трансфери немає. Хоча Вам цього мабуть не зрозуміти.
Я готовий чекати рік, два , десять але бачити КОМАНДУ. Хай заграють ці африканці - я тільки за.
Сховати
Владимир, сонце я в той час вже бачив, якщо тебе це цікавить! Дуже сумніваюсь, що ти вболівав, швидше, лише після перемог...
"Стараюся , по мірі можливості, не ображати незнайомих людей. заочно." - тому ти зрівняв з гівном гравця Динамо???
В тебе проблеми з головою, дійсно???