16 січня 2020 08:43

"Рух" запланировал сборы в Турции и уже просматривает новичков

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький у коментарі медіацентру клубу розповів: про плани на тренувальні збори, кадрову ситуацію та долю Мисика й Габріеля, які повернулися з оренди.


– Перший етап зборів буде відбуватися у Винниках, а другий і третій – в Туреччині. По два тижні кожен. На першому етапі підготовки команда проведе три контрольні спаринги. Наразі ще шукаємо суперників, які дадуть остаточну відповідь. Також підписуємо матч-контракти з клубами, проти яких зіграємо в Туреччині.


Потрохи будемо знайомити вболівальників клубу з новачками, які вже підписали контракти з «Рухом». Двох з них представимо громадськості найближчим часом. Це гравець атакувального плану та фланговий захисник. Пошук футболістів триває. Юрій Бакалов з кожним гравцем буде знайомитися окремо. Комплектацією команди головний тренер наразі задоволений.

Мар’ян Мисик та Габріель повернулися з оренди. Їм надається змога проявити себе на тренувальних зборах. Далі тренерський штаб буде вирішувати їхню подальшу долю: чи вони залишаються в нашій команді, чи знову відправляться в оренду.