15 січня 2020 18:17

Алексей ХОБЛЕНКО: "Уверен, что буду прогрессировать в "Днепре-1"

Новачок дніпрян форвард Олексій Хобленко відповів на запитання журналістів на першому відкритому тренуванні спортклубівців у новому році:


— Олексій, як освоюєшся в команді?

— Готовий до роботи, відчуття позитивні. З усіма хлопцями вже познайомився, хоча деяких знав ще раніше. В команді сприйняли добре, я комунікабельний, так що, думаю, проблем не буде.

— Вже говорив з головним тренером? Чого він від тебе чекає на полі?

— Ще поспілкуємося. У нас попереду будуть збори, тож, думаю, настанови ще отримаю.

— У тебе була можливість виступити у кваліфікації Ліги Чемпіонів за «Динамо» (Брест), але ти вирішив повернутися в Україну. Яка головна була мотивація?

— Не вважаю, що переїзд в Україну — це зменшення рівня. Переконаний, що буду тут тільки прогресувати, адже тут хороший чемпіонат, хороша команда, є чудова база для відновлення. Мені зараз 25 років, і я хочу прогресувати. Впевнений, що мій шанс зіграти у Лізі Чемпіонів або у Лізі Європи ще від мене нікуди не подінеться.

— На твій погляд, «Дніпро-1» може зачепитися за першу шістку ще у цьому сезоні?

— У нас попереду ще будуть збори. Ви самі бачите, що команда добре підсилилася, і в цілому має дуже хороший підбір гравців. Тепер нам головне — згуртуватися. Буде в команді колектив, і тоді ми будемо боротися за найвищі місця у турнірній таблиці.