7 січня 2020 19:04
6

Роман ГРИГОРЧУК: "А найдется хотя бы один украинский тренер, который отказался бы возглавить "Динамо"?"

Головний тренер Астани Роман Григорчук в ефірі "ТаТоТаке" заявив, що від пропозиції очолити "Динамо" він не відмовиться.

"Я не знаю, чи маю я право говорити про "Динамо", Суркісів. Це - великі люди. Я не знаю, які у них плани були, бо я з ними не розмовляв. "Динамо" - це величезний бренд. Як ми можемо сидіти і просто про це говорити?


Очолити "Динамо"? А чи знайдеться хоча б один український тренер, який відмовився б від цього?


Зараз я розумію, як "Динамо" складно, який переживають тиск на себе. Ця команда повинна постійно перемагати, досягати високих результатів. Я їм цього бажаю. Я розумію, що люди переживають, які там працюють. Цей клуб приречений на перемоги. Чи є умови, я не можу про це говорити, тому що не знаю, що вони мають. Коли чую "Динамо" Київ", у мене на думці, що це - божевільний бренд, і така команда повинна перемагати.


Я не тренував топ-клуби, але я готовий до подібної роботи. Я бачу, що у "Динамо" потенціал великий є. Бачу той шлях, яким йде "Динамо". Виведення молодих футболістів на більш високий рівень. Я бачу цей шлях перспективним. Але не думаю, що можна досягати результату тільки за рахунок молодих футболістів. Потрібне підсилення кваліфікованими гравцями. Мати хороших двох нападників - це перший крок. Якщо немає класного нападника, то я не вважаю таку команду топовою. Якщо президент не готовий придбати цих людей, то команда не може добиватися високих результатів.


Хочу і вважаю, що готовий працювати з топ-командою. Раніше я не уявляв, що можу працювати зі збірною. Думав, що до цього не готовий. Зараз відчуваю, що такий варіант можливий. Колись", - розповів Григорчук.

Муркевич отказался бы!
Муркевич отказался бы!
Еще один тренер напрашивается в Динамо, второй, после Вернидуба, но у нас динамовские сердца)
А мы не знаем! Пока что никому из украинских тренеров НЕ из системы Динамо не предлагали
Сховати
Kostik, а Семин с Газаевым? Ну прямо в Конче Заспе выросли.
Сховати
А сорри. Из украинских таки да.