27 грудня 2019 08:15

ФК "Александрия" обратился к болельщикам клуба, поблагодарив за поддержку ​

Футбольний клуб «Олександрія» на своєму сайті опублікував звернення до вболівальників.


"Добігає кінця 2019 рік. Для клубу він був багатий на футбольні події. Команда боролась одразу на трьох напрямках: внутрішньому чемпіонаті, Кубку України та в Лізі Європи. Без підтримки уболівальників було б важко досягти тих результатів, які команда має на сьогоднішній день.


Футболісти, тренерський штаб, керівництво ФК «Олександрія» висловлює вам, нашим уболівальникам, величезну подяку за те, що підтримували команду, не переставали вірити в нас, навіть, в найважчі для клубу матчі, що не відверталися від наших футболістів і завжди гнали їх уперед, надаючи додаткову мотивацію і сили.


Окрема подяка всім тим, хто підтримував «Олександрію» під час матчів Ліги Європи, як у Львові на «Арена Львів» (на домашньому стадіоні в єврокубках), так і на виїзних матчах за кордоном. Ви створювали на трибунах по-справжньому домашню атмосферу, надихаючи гравців «Олександрії» на хороші результати!


Наш клуб пишається своїми уболівальниками. Чекаємо вас на матчах у 2020 році. У команди амбітні плани. З вашою допомогою ми обов’язково їх реалізуємо", - йдеться у заяві.