23 грудня 2019 13:15

Андрей ШЕВЧЕНКО: "Если надо будет кричать на футболистов - я буду кричать"

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю програмі "Світське життя" з Катею Осадчою.


"Відео, яке ми зробили після матчу з Португалією, напевне, потрапило до кожного вболівальника. Була справді дуже гарна атмосфера, але ми настільки втомилися. З хлопцями зібралися на невелику вечерю в готелі, де базувалися, трохи посиділи, поспілкувалися. Бо для всіх це був дуже важкий рік, але дуже важливий. Під кінець він вийшов дуже щасливим.


Моя філософія - краще сказати все до гри. Якщо треба виплеснути емоції, якщо ти бачиш, що саме в цей момент ти маєш струсонути хлопців - то це потрібно робити до гри. Чи кричу на футболістів? Все буває, адже я повинен отримати той результат, який від них чекаю. Якщо мені треба буде кричати - я кричатиму, якщо мовчати - мовчатиму. Для мене найголовніше - стимулювати гравців і досягти мети. Якщо треба буде - експериментуватиму. У мне амбіції завжди є.


Старший син, Джордан, - мій позаштатний помічник, який знає повністю всю статистику, стежить за нашою командою, суперниками, їхніми гравцями. Він, як мій "гугл". Якщо мені треба щось запитати - мій син завжди дасть точну відповідь.


Другий син, Крістіан, займається в академії "Челсі". Усе в його руках, тому він працює, професійно ставиться до цього. І я радий, підтримую це", - сказав Шевченко.