12 грудня 2019 22:39
13

Цыганков о ничьей с "Лугано": "У меня буквально два слова"

Полузащитник "Динамо" Виктор Цыганков коротко прокомментировал ничью с "Лугано".


- У меня буквально два слова. Спасибо болельщикам, что пришли и поддержали. У меня всё. Извините.

У нас целых три слова - "это - полный 3,14дец"!
А тебе, Виктор, спасибо за гол, который хоть немного скрасил позор!
Ким стали ті, що побігли? Хтось чув про Шведа? Він молоденьким побіг. Решта теж змушена змінювати команди, опускаючись все нижче. А Ярмоленко трохи грає саме через те, що не побіг сопляком, а змужнів в Динамо. А то після порад "Біжи, біжи" він вже набагато більше команд змінив би без толку. Хоча грає так собі і то періодично.
Сховати
alex, А є ще позитивні приклади: Зінченко, Яремчук і Малиновський, а колись давно зовсім юним до Німеччини поїхав вже неграючий Воронін. Звичайно, з них залізно у основі грає тільки Яремчук, але Зінченко і Малиновський теж не на останніх ролях. І навіть не маючи постійного місця в основі своїх клубів, Зінченко й Малиновський це 2 основних гравці збірної, навколо яких будується гра команди. Вони постійно прогресують, тому що вони грають з найсильнішими або проти найсильніших. Як можна прогресувати, коли твої партнери на рівень або декілька рівнів слабіші ніж ти? І як можна розраховувати на прогрес в такому чемпіонаті? Вітя вже не зможе стрімко покращувати свою гру в такому чемпіонаті.
А щодо Шведа, то пару разів читав, що в нього проблеми з режимом. Зокрема, його майже 2 роки тому затримали за водіння в нетверезому стані. Якщо така поведінка в нього є нормою, то не дивно чому він не грає в Селтіку. З іншого боку, в Шотландії футболісти теж полюбляють пиво, але їм не треба акліматизуватися на відміну від Шведа.
Мое мнение—сегодня к Вите минимум претензий
Хотел,боролся,заводил,рыгал
Все-таки эта девка ему что-то с головой таки сделала
https://youtu.be/VVkwoY6dQFo?t=92
Вот эти два слова.
когда прочитал заглавие и прогружал страницу думал какие же слова Витя имел ввиду..
"это дно", "это позор", "это пи...ц", "нам стыдно", а нет, просто спасибо.
У меня нет претензий по сезону только к трем игрокам: Вите, Миколенко и Попову...ну с натяжкой Бурде.
Если бы "спасибо" сказал условный Беседин, я бы пожелал ему засунуть свое спасибо в одно место и больше не появляться на поле в футболке ДК.
"У меня всё. Извините" (с)
Витя, уходи максимум после Евро. Не повторяй ошибки Ярмолы. У Динамо в ближайшие года полтора точно ничего серьезного не получится и цена на тебя не поднимется, засветиться можно только в сборной. И не верь в басни Суркиса про пользу клубу, которые он рассказывал Ярмоле. Этот упырь тебе только испортит карьеру. Ярмола поздно ушел. Из-за этого и из-за жучары Шаблия он на пике карьеры оказался в мегакризисном Вест Хэме и его карьера на 99% дальше будет только катиться ко дну.
Сховати
Woodstock, Его до евро уграют. как и Миколенко.
Woodstock, а що,через рік півтора щось станеться з Суркісом,є якась інформація?НАБУ завершить розслідування?
Сховати
Не в цьому справа. Півтора роки - це просто мій оптимістичний варіант розвитку подій)) Тобто, якщо в Михайличенка попре або якщо Суркіс вгадає з призначенням нового тренера як бувало з Сьоміним і Ребровим. Я маю на увазі, що Циганкову просто не має сенсу залишатись в команді: якщо припиниться падіння і почнеться перебудова команди, то за нинішніх реалій на це піде десь 3 трансферних вікна. Команді тупо бракує щонайменш 10 якісних гравців. І поки перебудова завершиться, то Циганкову буде 24. Він не зможе суттєво покращити свою гру за цей час, в 24 роки буде вже не такий перспективний, відповідно ціна теж впаде. Але знову ж таки, це якщо не продовжиться падіння або стагнація.
В мене три слова : "Біжи ,Вітя,біжи......"
Сховати
SheriFF_2, да он никому и за 5 лямов не здался, разьве токо всяким кьево-лечче и подобным уг