10 грудня 2019 16:29
1

Вратаря "Шахтера" изобразили в американском мультфильме с водкой и сигаретами, он помогает спасти Землю

Американська платформа B/R Football опублікувала нову серію мультсеріалу The Champions, який присвячений Лізі чемпіонів.


У ній з’явився воротар донецького "Шахтаря" та збірної України Андрій Пятов.

Сюжет такий: найкращі воротарі Ліги чемпіонів проводять нараду, на якій піднімають актуальні запитання. У мультику обіграли і конфлікт Мануеля Ноєра та Марк-Андре тер Штегена. До них прибігає Томас Мюллер з повідомленням про те, що вони мають врятувати Землю від комети у формі футбольного м’яча.

Голкіпери не знають, що робити, і тут з’являється Пятов, який сидить за столом з пляшкою горілки та недопалками від цигарок. Андрій каже, що знає, що робити. Глядача та героїв переносять до Прип’яті, де Пятов показує велетня-робота. Примітно, що Андрію ще намалювали шість пальців на руці. Вони летять на роботі у космос, але через непорозуміння, пропускають комету між ніг робота. Серія завершується криком німецьких воротарів "Шайзе".

Нагадаємо, 10-11 грудня відбудуться матчі Ліга чемпіонів. Календар і результати матчів 6-го туру Ліга чемпіонів. Календар і результати матчів 6-го туру заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів. "Шахтарю" треба обіграти "Аталанту".



Смешно))