10 грудня 2019 00:14

Дебют не удался. Кадар и Попов впервые сыграли в паре в официальном матче

У поєдинку 17-го туру УПЛ із "Зорею" сталася подія, на яку прихильники "Динамо" уже довго чекали. Нарешті у центрі захисту вийшли Тамаш Кадар і Денис Попов. Але цей своєрідний дебют вийшов невдалим...


Як відомо, тренерський штаб "Динамо", як попередній, так і нинішній, хоче бачити на місці правого центрального захисника правоногого футболіста, а на місці лівого центрального – лівоногого. Після травми Микити Бурди команда довго грала з парою Шабанов - Кадар. Проте Артем також шульга, тому такий дует вважали не зовсім повноцінним.


Якщо бути точним, то Кадар і Попов уже взаємодіяли у парі, але то був контрольний поєдинок з "Ворсклою" у квітні цього року. Тоді на запитання, чому Тамаш багато кричав, Денис відповів, що це робочі підказки: "Ми підказуємо один одному. Я так само кричав йому. Потрібно допомагати один одному".


Возз’єднатися вже на офіційному рівні Кадар і Попов могли і раніше, але спочатку травму отримав Тамаш, а потім і Денис. Тому кожному з них у певний період часу належало діяти з Шабановим. Крім того, через травми свій шанс відчути першу команду отримав Олександр Сирота. Він навіть зіграв у спарингу з "Оболонню".



І от на зустріч із "Зорею" нарешті вийшов той дует, який експерти вважають основним. Звичайно, після того, як Попов вийшов на нинішній рівень. Однак занести собі в актив звітну гру центральні захисники аж ніяк не можуть. Суперник забив двічі, а Кадар ще й отримав у другому таймі червону картку... Офіційний дебют було зіпсовано.


Після матчу Тамаш Кадар пройшов повз журналістів мовчки. Щодо Дениса Попова, то на прохання представників ЗМІ прокоментувати гру, він коротко відповів: "Не сьогодні".


Виправитися українсько-угорська пара матиме шанс вже у четвер у поєдинку 6-го туру Ліги Європи з "Лугано". Якщо саме їм знову довірить тренерський штаб. У майбутньому протистоянні бажано взагалі не пропустити, тому триматимемо кулаки як за беків, так і за команду загалом.