5 грудня 2019 09:54
5

"Шахтер" при содействии УАФ "толкает" Тайсона хотя бы за какие-то деньги

Українська асоціація футболу назвала Тайсона найкращим футболістом 2019 року. Того самого 31-річного Тайсона, що прославився на увесь світ публічно показаним українським уболівальникам середнім пальцем правої руки. Ну як після цього не назвати його номером один?


Те, що найкращого УАФ обиратиме поміж гравців "Шахтаря", не було ні для кого секретом. Тому чекати офіційного завершення футбольного року не було сенсу. Хоча цілком вірогідно, що у останніх матчах року хтось із українських футболістів, чи із тих, хто грає в Україні, може показати щось неймовірне. Наприклад, Віктор Коваленко візьме і заб'є п'ять м'ячів у ворота італійської "Аталанти" у матчі Ліги чемпіонів! Чому ні? У цього гравця, коли вірити Андрію Шевченку, колосальний потенціал! Може, цей помітний поки що лише небагатьом потенціал саме тепер і розкриється? І що тоді робити із титулом найкращого?

А коли серйозно, то присудження немолодому вже за футбольними мірками бразильцю титулу найкращого в Україні, виглядає, як на мене, ще однією спробою підняти ціну на цей футбольний товар. Щоб Тайсон не просто так пішов із "Шахтаря", а хоча би за якісь гроші. Але не думаю, що це допоможе. Його вже робили "гравцем збірної Бразилії" із приблизно тією ж метою.

Тішить у цій всій досить бридкій процедурі лише одне – Тайсон з його публічними сльозами та "факами" хоча би не українець. А міг би! Чому ні? Добре, що агенти "заграли" його за Бразилію. А то був би у нас ще один патріот за компанію із Мораесом та Марлосом. Тому після помпезної в окремих місцях церемонії УАФ із нагородження Тайсона мені соромно лише за цю організацію. Якби найкращим визнали того ж Мораеса, соромно було би за всю Україну. Тому дуже добре, що Тайсон не українець і вже точно ніколи ним не буде.

Микола Несенюк
интересно, а кто другой из ЧУ мог составить конкуренцию Тайсону (не из Шахтера)?
Только смотрю ты больше ненавидиш Несенюка , а с этой чёрной мразью целоваться готов. Несенюк единственный кто защищает Динамо от сипарокротского сброда и педерации иногда ихними же методами. Вот поэтому он тебе не приятен.
Сховати
Несенюк это живое объяснение того почему в Динамо всё так плохо. Не хочу его обидеть, но любая его заметка похожа на записки "городского сумасшедшего", а это реальный сотрудник ФК Динамо Киев.
Мені не подобається Тайсон, не вболіваю Шахтар, УАФ з Павелкою смердять, але все, що пише Несенюк - є гидота. І коли Динамо почне проводити адекватну кадрову політику не тількі у відношенні гравців, а й прес-служби, агентів, тренерського штабу, тощо, - керівництво зніме шори з очей, може тоді життя й налагодиться. Так, у Шахтаря набагато краще з грошима, але й у побудові клубної політики в них все набагато краще. І Несенюк може плюватися, волати в бік Шахтаря, але що це нам дає? Гра та результат - найкращі маркери, поки ні першого ні другого. І якби не Шахтар з ким би ми мірялися, хоча зараз хоч би на 2 місці втриматись. Тоді чому не Тайсон чи Мораєс? Тому, що вони не українці? Тому, що один зрадник, а інших істероїд? Серед футболістів мабуть, як і серед населення, багато непорядних істот, але якщо вони дають гру та результат, то це вже інший вимір.. Ми любимо Андрія Ярмоленка, але де той Вест Гем, і де наш Андрій?
Сховати
TED, до речі, амораєс грає за збірну України, то хіба він не українець, я ви кажете? ) і ще, гравець може бути геніальним футболістом, але гандоном як людина (і вести себе на полі відповідно), і при визначені найкращого в країні, це повинні враховувати. а тайсона не буде вже навесні, от побачите )