2 грудня 2019 16:22

Уик-энд для футболистов сборной Украины: дубль Беседина, гол Безуса и результативные пасы Шахова, Караваева и Шепелева

Черговий клубний вік-енд після листопадової міжнародної паузи знову видався багатим на події для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко викликав на ігри проти Естонії та Сербії.


У суботу, 30 листопада, «Аталанта» Руслана Маліновського з допомогою нашого гравця на виїзді розбила «Брешію» (3:0), перервавши свою невдалу серію в чемпіонаті, яка складала чотири матчі без перемог.


У 16-му турі української Прем’єр-ліги «Зоря» Дмитра Іванісені на власному полі перемогла «Карпати» (2:0).


В англійській Прем’єр-лізі «Вест Хем» Андрія Ярмоленка несподівано здолав у лондонському дербі на полі суперника «Челсі» (1:0). Ця перемога стала для «Молотобійців» першою за вісім турів АПЛ.


Едуард Соболь допоміг своєму «Брюгге» здобути чергову перемогу в чемпіонаті Бельгії. Цього разу лідер першості вдома обіграв «Мускрон» — 1:0.


Друга гольова передача Євгена Шахова в сезоні-2019/2020 стала вирішальною у виїзній грі його «Лечче» з «Фіорентиною» (1:0) у рамках італійської Серії А.


У неділю, 1 грудня, в українській Прем’єр-лізі «Олександрія» Юрія Паньківа в Чернігові поступилася «Десні» — 0:2.


Лідер чемпіонату, «Шахтар», на виїзді розійшовся миром із «Маріуполем» (1:1). У складі гірників на поле виходили чотири футболісти збірної України: Андрій Пятов, Сергій Болбат, Тарас Степаненко та Євген Коноплянка.


Київське «Динамо» перемогло «Олімпік» (3:1). Двома м’ячами відзначився Артем Бєсєдін, а по одній гольовій передачі на свій рахунок записали Олександр Караваєв та Володимир Шепелєв. Окрім них, у складі киян у матчі взяли участь ще п'ятеро підопічних Андрія Шевченка: Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський та Віктор Циганков.


Гол Романа Безуса допоміг «Генту» здобути перемогу в чемпіонаті Бельгії над «Кортрейком» (2:0). Ігор Пластун відіграв за переможців повний поєдинок, а Роман Яремчук усю зустріч провів у запасі.