30 листопада 2019 14:26

Игорь ЦЫГАНЫК: "Для Висенте Гомеса это будет принципиальная встреча, чтобы доказать "Динамо" свой уровень"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках шістнадцятого туру української Прем’єр-ліги. У Києві на стадіоні «Динамо» зустрінуться «Олімпік» і «Динамо». Наш експерт вважає, що столична команда впевнено виграє.


- «Динамо» грало достойно проти «Мальме». Кияни мали достатньо моментів, щоб іще в першому таймі закривати питання переможця зустрічі. Зараз мені важко пояснити, чому команда Михайличенка не реалізовує все, що створює. Якщо ти маєш вдвічі більше володіння та програєш 3:4, то напевне не вистачає впевненості. Треба її повернути, додати в цьому плані. Залишається перемогти «Лугано» в два м’ячі та пройти в плей-оф Ліги Європи.

«Олімпік» дуже непростий суперник зараз. Для наставника Вісенте Гомеса це буде принципова зустріч, аби довести «Динамо» свій рівень.

«Динамо» буде зле само на себе. Якщо футболісти справжні спортсмени, то вони повинні злитися лише на себе. Ризикну припустити, що «Динамо» виграє, заб’є більше 1,5 м’яча, буде червона картка та відзначиться Бесєдін.

Воротарське питання? Думаю, що повернеться у ворота Бойко. Бущан не дуже впевнено зіграв з «Мальме». Голкіпери дуже залежні від того, як грають оборонці. Бойко так само раніше допускав певні епізоди. Як на мене, Кадар і Кенджора зіграли нижчого свого рівня. Якщо захисники впевнено почуватимуться на полі, це передасться і воротарю. Така в мене думка.