30 листопада 2019 08:13

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Нам надо продолжить тот удачный этап, который сейчас у нас начался"

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко напередодні матчу проти ПФК «Львів» відповів на запитання клубної пресслужби:


— Дмитро Станіславович, рівно два роки тому, саме у Львові, команда виграла у ФК «Львів» чвертьфінальний матч Кубка України. Згадували сьогодні цю гру?

— О так, про Ярослава ми згадували буквально вчора, одразу коли приїхали до Львова! (посміхається). Було цікаво, де він тепер, деякі наші хлопці підтримують з Яріком зв’язок. Зараз він працює в себе у Знаменці тренером з легкої атлетики. А взагалі, емоції дуже приємні — згадували той день і ту гру з теплотою.


— У першому колі команда на «Дніпро-Арені» поступилася 2:3. З якими думками очікуєте завтрашню гру?

— Приїхали сюди з думками про реванш. Нам треба продовжити той вдалий етап, який зараз у нас почався. Завтра хочемо показати агресивну, атакуючу гру. Наскільки це нам вдасться – покаже матч. Щодо травмованих, тут все гаразд, усі готові, окрім Арсенія Батагова. Так що, настрій в команді зараз хороший.


— Щойно Мирон Маркевич сказав, що головне у матчі з «Львовом» — це витримати стартові хвилини. Стежите за суперником?

— Звичайно, ми стежимо за суперником і помічаємо зміни, які у них відбуваються, і з’явилися у грі з приходом нового головного тренера. Для нас надійна гра у захисті – це ті пазли, які дозволятимуть набирати очки. Якщо не тільки захист добре діє, то вся команда працює на оборону, і ми не дозволяємо супернику багато чого біля власних воріт, впевненіше відчуваємо себе і в атаці, контролюючи м’яч. Це і є наш залог успіху, особливо у нашій нинішній ситуації, коли не все нам вдається. А швидкий гол – теж важлива річ, яку не можна дозволити супернику, адже він змінює гру і після цього суперник може відійти назад і отримати впевненість. Тому на це ми також будемо звертати увагу наших гравців.