30 листопада 2019 08:06

Игорь ЦЫГАНЫК: "Я ожидал, что у "Александрии" раньше наступит функциональный спад"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках шістнадцятого туру української Прем’єр-ліги. У Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна зустрінуться «Десна» та «Олександрія». Наш експерт вважає, що команда Рябоконя здобуде перемогу.


- Минулого туру чемпіонату «Десна» програла «Колосу», а «Олександрія» переграла «Зорю», але на тижні поступилася «Вольфсбургу» в Лізі Європи. Хто знає, в якому стані перебуває команда. З іншого боку, підопічні Шарана вже не будуть думати про єврокубки після того, як втратили шанси на вихід в плей-оф.

«Десна» неочікувано втратила очки з «Колосом». Ситуація достатньо непроста для чернігівців, які вимушені перемагати. Поставлю на те, що «Десна» переможе, заб’є в обох таймах, а до свого активу гол запише Філіппов. Давно він не забивав, має виправитися.

Я очікував, що в «Олександрії» раніше настане функціональний спад, але вже бачу, що в грі з «Вольфсбургом» команда втратила багато емоцій. Після такого поєдинку гравці можуть просто не встигнути відновитися.