28 листопада 2019 11:50

Вадим СКИЧКО: "Беспокоит центр защиты "Динамо"

Передостанній тур Ліги Європи є у дечому визначальним. Поки у групі В мало що зрозуміло, втім це може змінитися відразу після фінальних свистків у Мальме та Санкт-Галлені. Українських вболівальників насамперед цікавить матч у Швеції, адже там грає «Динамо». Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що квартет за участі киян не просто так є надзвичайно рівним.


Погляньмо на таблицю групи В. Навіть «Лугано», який жодного разу не переміг, досі має шанси на вихід до плей-оф. Також одразу западає у око купа нічиїх – у «Копенгагена» та «Динамо» взагалі по 3 нічиї за 4 матчі Ліги Європи. У цій групі усе ще далеко від вирішення. За «Динамо» у грі проти «Мальме» промовляє той факт, що кияни більш досвідчений єврокубковий боєць. А ще «Мальме» свій останній офіційний матч зіграв ще 10 листопада! У Швеції чемпіонат проходить за системою весна-осінь, «Мальме» цього сезону фінішував другим, але невідомо у яких кондиціях перебуває команда Уве Реслера. До речі, німецький наставник шведського клубу назвав «Динамо» найкращою командою у групі.


З іншого боку у Києві «Біло-сині» ледь домучили «Мальме», авжеж на виїзді буде ще складніше. «Небесно-блакитні» на домашньому стадіоні у чемпіонаті Швеції програли лише раз (майбутньому чемпіону, «Юргордену») за п’ятнадцять матчів, а у єврокубках сезону 2019/20 не поступилися жодного разу. Особисто мені «Мальме» по першій грі сподобався і було помітно, що це організована команда. Навіть не сумніваюся, що вдома вони гратимуть більш впевнено, ніж на «Олімпійському», тож киянам треба бути обачними. Особливо бентежить центр захисту української команди – у Олексія Михайличенка на матч у Швеції є лише два варіанти Артем Шабанов і Тамаш Кадар, адже Микита Бурда та Денис Попов мають пошкодження. На мою думку у Мальме цілком може бути нічия, що буде у стилі групи В.


А ще пропоную взяти «низ» за кутовими. У Києві загалом було 8 корнерів, у Мальме проти «Копенгагена» шведи виконали 5 кутових, а данці жодного, проти «Лугано» всього 4 кутових на дві команди. Статистика кутових у матчах «Динамо» у Лізі Європи на виїзді: 8 з «Лугано», 6 з «Копенгагеном». Якщо не станеться чогось надзвичайного, то і у Мальме кутових теж не має бути аж надто багато.