21 листопада 2019 20:46

Егор КАРТУШОВ: "Реально попасть в сборную или нет - покажет время и моя дальнейшая игра"

У найближчі вихідні «синьо-білі» на виїзді зіграють з дебютантом УПЛ – «Колосом» (Ковалівка). Про те на що налаштована команда у цьому протистоянні, підтримку вболівальників та… збірну України клубній пресслужбі розповів один з кращих асистентів Прем’єр-Ліги, півзахисник «Десни» Єгор Картушов.


– В останньому випуску програми «ПроФутбол» Вас назвали серед футболістів, які, за версією журналістів, можуть підсилити збірну України. Як думаєте, чи реально отримати виклик від Андрія Шевченка?


– По-перше, мені приємно чути, що за моїми виступами слідкують, відзначають. Але збірна зараз гарно грає, вийшли на Євро. Тому реально потрапити у збірну чи ні – покаже тільки час та моя подальша гра.


– «Десна» зараз одна з кращих команд Української Прем’єр-Ліги. Кого б з партнерів Ви порадили у збірну країни?


– В нас дійсно зараз підібрався сильний, потужний склад. Кого б порадив? Думаю, захисників, адже захист «Десни» – один з найнадійніших у лізі. Максим Імереков, Денис Фаворов – вважаю, гідні кандидати у збірну.


– Незабаром гра проти «Колоса». На Вашу думку, чи реально буде переграти ковалівців?


– Ми готуємося до цього протистояння, тому хочемо тільки перемогти, адже останній матч з «Дніпром-1» зіграли не кращим чином – нічия. Тому нам потрібна перемога. Звичайно, будемо намагатися її здобути.


– Гра буде проходити у Києві – географічно це не дуже далеко від Чернігова. Чи чекаєте на підтримку чернігівських уболівальників?


– На своїх вболівальників ми чекаємо завжди. Тим більше Київ дійсно недалеко. Тому чекаємо на підтримку «Десни» у матчі з «Колосом».