21 листопада 2019 14:07
5

Официально: КДК УАФ подтвердил наказание "Динамо" и дисквалификацию Тайсона

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу визначив санкції щодо окремих клубів, футболістів та тренерів.


Відбулося чергове засідання КДК УАФ. Серед іншого, були визначені дисциплінарні санкції у зв’язку з подіями, що відбулися в останніх турах чемпіонату України серед команд клубів УПЛ.

Зокрема, після розгляду подій, що мали місце під час матчу 14-го туру «Шахтар» — «Динамо», визначено: ФК «Динамо» проведе один домашній матч без глядачів (плюс один матч без глядачів умовно з випробувальним строком до кінця сезону-2019/2020) та зобов'язаний внести обов’язковий грошовий внесок у розмірі 500 тисяч гривень. Футболіст ФК «Шахтар» Тайсон, вилучений з поля в тому матчі, відсторонений на одну гру та ще на дві умовно.

Таке ж покарання у вигляді відсторонення на один матч та два матчі умовно отримав голкіпер ФК «Карпати» Олег Кудрик, який отримав червону картку після завершення матчу 14-го туру із «Маріуполем».

Футболісти ФК «Олександрія» Юрій Паньків та ФК «Колос» Євгеній Морозко, вилучені з поля в матчах 14-го туру з «Олімпіком» та «Зорею», відсторонені на один матч та ще на один матч умовно. Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран відсторонений на два матчі та ще на один матч умовно.
Кто- бы сомневался. Странно, что не присудили поцеловать всем коллективом тайсона в попу
Тваринки з кдк не відрізняють мавпи від сови.
Мучает один вопрос, на что пойдут 500 тис. грн. ? Почему 500 а не 50 тис.? Вообще, кому они платятся и в дальнейшем на что они идут?
Сховати
Пойдут на легендарные поля Павелки
Кроты .... УАФ ....шоб вы сдохли!!!