19 листопада 2019 21:24

Сборная Азербайджана U-21 - сборная Украины U-21 1:1. Отчет о матче. Гол Русина, удаление Шапаренко

Підопічні Руслана Ротаня відігралися, уже перебуваючи в меншості, а догравали матч узагалі вдев'ятьох.


Сьогодні молодіжна збірна України на виїзді провела контрольний поєдинок проти команди Азербайджану. У перші 30 хвилин гра була приблизно рівною, хоча синьо-жовті більше володіли м'ячем. Утім, ближче до кінця першої 45-хвилинки підопічні Руслана Ротаня почали створювати гольові моменти. В одному з епізодів після удару Русина Кравчук пішов на добивання й у боротьбі із суперником впав. Азербайджанський арбітр показав українському півзахисникові другу жовту картку, вважаючи, що той симулював.

Із перших хвилин другого тайму натхненні господарі пішли вперед і швидко забили м'яч. Утім, навіть удесятьох синьо-жовті ні в чому не поступалися супернику, пробивши по його воротах 10 разів. Один із таких ударів, у виконанні Русина на 66-й хвилині, завершився голом.

Потім пішла гостра гра, могли відзначитися як одні, так і інші. А наприкінці матчу на авансцену знову вийшов рефері, який не дав другу жовту картку азербайджанцю, зате через деякий час показав другий «гірчичник» Шапаренку. У підсумку — 1:1.

Товариський матч

Азербайджан (U-21) — Україна (U-21) — 1:1 (0:0)

Голи: Кокчу (48) — Русин (66).

Україна (U-21): Кучерук (Нещерет, 46), Биков, Попов, Корнієнко, Вантух, Чех, Кравчук, Назаренко (Лєднєв, 85), Шапаренко, Булеца (Супряга, 62), Русин.

Вилучені: Кравчук (45+1, повторне попередження), Шапаренко (90+5, повторне попередження).

Завтра вранці молодіжна збірна України повертається до Києва.