16 листопада 2019 11:21

Новости из лагеря сборной Украины. Торт для Цыганкова, поздравления Малиновскому и песня Иванисени

Вечір п’ятниці 15 листопада для національної збірної України мав небуденні нотки.


Наприкінці традиційної колективної вечері головний тренер Андрій Шевченко привітав від імені команди Руслана Маліновського з народженням донечки.

Після цього всі збірники дружно заспівали Happy Birthday Віктору Циганкову, якому виповнилося 22 роки. Аби побажання та прагнення здійснилися, іменинник успішно задув свічки на торті, який спеціально з такої нагоди спік шеф-кухар головної команди країни Любомир Тошич.

Але й це ще було не все. Уже протягом кількох зборів у таборі синьо-жовтих не було новачків. Дебют Дмитра Іванісені вимагав церемонії посвяти. Тож півзахисник, як і належить, піднявся на стілець та виконав пісню.

Слід сказати, що Дмитро намагався заспівати якнайкраще, за що заслужив гучні оплески від партнерів. Хоча й без білих серветок у його бік на знак критики вокальних даних не обійшлося. Відверто кажучи, непросто задовольнити вибагливу публіку, та головного завдання, безперечно, було досягнуто — родина збірної прийняла новачка.

Важко переоцінити значення емоційної розрядки перед відповідальними матчами, та згадані події залишилися у вчорашньому дні. Сьогодні ж синьо-жовті повністю сконцентровані на підготовці до кваліфікаційного поєдинку із Сербією.

О 17.00 Андрій Шевченко разом з одним із гравців національної команди дасть прес-конференцію на стадіоні «Райко Мітич». А за півгодини після цього розпочнеться офіційне тренування українців, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

Заключний для нашої збірної матч успішного відбору Євро-2020, нагадаємо, відбудеться 17 листопада (початок — о 16.00 за Києвом).

Олександр Гливинський