15 листопада 2019 22:17
9

Руслан РОТАНЬ: "Я все-таки уверен, что мы находимся на правильном пути"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував підсумки поєдинку відбору Євро-2021 (U-21) із Данією.


У своєму четвертому матчі відбірного турніру Євро-2021 (U-21) молодіжна збірна України у Львові з рахунком 2:3 поступилася команді Данії. Після поєдинку наставник синьо-жовтих Руслан Ротань відповів на запитання журналістів.


— Матч сьогодні розпочався не так, як ми того бажали, — зазначив керманич українців. — Ми наробили індивідуальних помилок на багато ігор уперед, але саме на помилках і треба вчитися. Лише за рахунку 0:2 вдалося дещо переломити гру, тому я хочу подякувати хлопцям за характер. У другому таймі ми зіграли набагато краще й могли довести поєдинок навіть до перемоги, якби арбітр поставив пенальті, який, на мою думку, був стовідсотковим.


При цьому грою я незадоволений, адже результат міг би бути кращим. Хочу подякувати львівським уболівальникам за атмосферу на стадіоні. Це було справді чудово, і молоді футболісти відчули це на собі. Я перепрошую глядачів за сьогоднішню поразку, але сподіваюся, що з кожним матчем ми гратимемо все краще й краще.


— Не будемо робити трагедії з цієї поразки, адже попереду ще шість поєдинків...


— Так, дійсно, ніхто трагедії й не робить. Я все-таки впевнений, що ми перебуваємо на правильному шляху. Ми перебудовуємося, тому в наступному році результати мають бути кращими.


— Чи не вважаєте ви, що креативність Цітаішвілі заслуговує більшої кількості ігрового часу?


— Я згодний з вами, що креативність на це заслуговує. Але в нас є і інші креативні гравці, той же Богдан Леднєв. Можливо, у нього сьогодні був не найкращий матч, але, наприклад, той факт, що цей гравець має більше ігрового часу у Прем'єр-лізі, грає на його користь. На жаль, після такого невдалого початку вся команда отримала психологічний удар, і Леднєв в тому числі. Тому весь перший тайм фактично для нас випав з гри.


— Що змінилося після перерви? Що ви сказали гравцям у роздягальні?


— Я просто попросив їх заспокоїтися. Перестати робити дитячі помилки. Попросив, щоб швидше працювали з м'ячем і грали гостріше. Робити те, чого не вистачало у першій половині гри.


— Здається, що ви сказали у перерві нашим хлопцям якось по-іншому грати проти Андреаса Ольсена?


— Так, я думаю, ви всі знаєте трансферну вартість цього гравця. Десь близько восьми мільйонів євро. Це індивідуально дуже сильний футболіст.

смотря куда идти...
ММ да... Гравець і тренер-фахівець - дві вееееликі різниці! З ним треба терміново прощатися.... В інтерв"ю якась безсоромність і безвідповідальність. А команду запоров!!!
"Я все-таки уверен, что мы находимся на правильном пути" Куда? В жопу?
Сам Ротань не уйдет, будет и дальше топить команду. Вопрос только куда смотрят руководители федерации и почему они тянут резину с отставкой, когда и ежу понятно что Ротань некомпетентен.
Треба віддати належне цьому пацану. Він зумів за досить короткий час відучити команду грати в нормальний футбол.
Безсоромна особа, курси у Хацкевича мабуть брав.
Единственно правильный путь у тебя - нахрен из команды. Вали и не говни пацанам карьеру, алленаторе недоделанный.
Ротань уходи и не позорся
это какой то позор