15 листопада 2019 20:34

Новости из лагеря сборной Украины: две группы и первая тренировка в Белграде

Післяігровий день збірної майже завжди передбачає розподіл команди на дві групи. Не став винятком і перший день перебування синьо-жовтих у Сербії.


Гравці стартового складу вчорашнього матчу з Естонією залишилися в готелі для проведення фітнес-тренування під керівництвом Івана Баштового з подальшими відновлювальними процедурами, а решта футболістів разом із тренерським штабом вирушила на стадіон белградського клубу «Чукарічки», що на даний момент посідає четверте місце в чемпіонаті Сербії.


Фото Павла Кубанова


На затишній арені, що вміщує чотири тисячі глядачів, збірники провели тренування, основною метою якого було вирівняти фізичні кондиції обох груп гравців.


Приємний момент — нарешті команда займалася в повному складі: як відомо, у Белграді до хлопців приєднався Руслан Маліновський, а ще сьогодні перше тренування на зборі разом з усіма провів Євген Коноплянка, якому раніше не давали працювати висока температура та хворобливе самопочуття.



Після подолання застудних симптомів Євген займався з бажанням та натхненням, так само, як і новоспечений батько. В обох хлопців є лише два дні, аби відновити ігрові кондиції для участі в недільному матчі проти сербів.



Завтра синьо-жовті проведуть передматчеві заходи на арені майбутнього протистояння. Прес-конференція Андрія Шевченка та одного з гравців команди розпочнеться о 17.00 за місцевим часом, а офіційне тренування — о 17.30.


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України