15 листопада 2019 10:24

Роман БЕЗУС: "В моменте со штрафным сказалось отсутствие на поле Малиновского и Ярмоленко"

Півзахисник збірної України Роман Безус поділився своїми враженнями від товариського матчу з Естонією (1:0).


Роман Безус вийшов на заміну в поєдинку між збірними України та Естонії одразу по перерві. Саме він і став автором єдиного голу, який приніс перемогу синьо-жовтим, — 1:0. Після фінального свистка Безус розповів про свої враження від гри:


«Коли зайшла мова про те, хто буде пробивати штрафний, то виявили бажання Сергій Болбат та Мар'ян Швед. Але все ж рішення було прийнято на мою користь. У цьому матчі вже був схожий момент, і якби мені того разу вдалося пробити на п'ять сантиметрів вище, то, можливо, відзначився б і раніше. Цього разу вийшов такий самий удар, але, на щастя, втрутився рикошет.


Далася взнаки й відсутність на той момент на полі Маліновського та Ярмоленка, адже ці хлопці б'ють штрафні набагато частіше за мене. Останній м'яч за збірну я забивав дуже давно й важко йшов до цього. Цей гол я присвячую моїм батькам, які були сьогодні на стадіоні. Ми зустрілися перед грою, трохи порозмовляли, згадали минуле.


Мені дуже приємно, що я хоча б на короткий час вдягнув капітанську пов'язку нашої збірної. Так склалися обставини, що на той момент я залишився найстаршим на полі. Це просто фантастика, і яскраві враження залишаться у моїй пам'яті надовго.


Сьогодні награвалося багато нових зв'язків, і тренери ставили завдання зіграти якісно, як і завжди. Взаємодіяли ми досить непогано, але інколи не все виходило, адже справжньої зіграності між новими виконавцями не вистачало. Та головне, що ми виграли, а вже тренери надалі проаналізують наші дії й розберуть усі помилки.


Щодо поєдинку зі збірною Сербії, то я впевнений, що в Белграді в господарів буде шалена підтримка. Їм треба будь-що реабілітуватися перед своїми вболівальниками, а наше завдання — спокійно вийти й продемонструвати притаманну нам гру. Слід прислухатися до настанов тренерів, і все буде добре».