14 листопада 2019 09:31
1

На стадион - пешком. Сборная Украины устроит прогулку Запорожьем

Учора близько 22.50 літак із національною командою України на борту приземлився в Запоріжжі. Автобус, що чекав на збірну на злітній смузі, просто звідти доставив тренерів та гравців до готелю «Слава», який на найближчі півтори доби стане резиденцією синьо-жовтих.


Практика зустрічати збірну її автобусом на злітній смузі характерна для матчів фінального турніру Євро. Українці туди вже потрапили, тож такий організаційний момент від УАФ дає хлопцям відчуття близькості континентального форуму.

Народження донечки Маліновського

Щойно приземлившись, збірники дізналися чудову новину: поки вони летіли, у родині Маліновських народилася донечка Олівія! Команда дуже радіє з приводу цієї події — привітання Руслану та його дружині Роксані рясно посипалися у внутрішній контактній групі збірної України. Нагадаємо, Маліновський приєднається до команди 15 листопада в Белграді.

Прогулянка на «Славутич-Арену»

Після прибуття до готелю гравці одразу відправилися відпочивати.

Сьогодні після сніданку синьо-жовті матимуть прогулянку. Цікаво, що її маршрут пролягатиме через «Славутич-Арену»: у такий спосіб тренери та гравці познайомляться зі стадіоном, адже вчорашнє тренування відбулося на столичному НСК «Олімпійський».

А вже о 19-й на поле запорізької арени вийдуть обидві збірні, України та Естонії, аби провести там товариський матч.
Нехай щастить!!!