14 листопада 2019 08:25

Вадим СКИЧКО: "Выходить играть без настроения и желания недопустимо для сборной Украины"

Зазвичай товариські матчі вкрай непередбачувані. Втім у Запоріжжі зустрінуться суперники зовсім різного рівня, тому постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що господарі мають домінувати впродовж усієї гри.


- Для команди Андрія Шевченка листопадові матчі збірної є формальністю. Втім, виходити грати без настрою та бажання – неприпустимо. Дебютний матч дорослої чоловічої збірної України у Запоріжжі – чудовий шанс потішити місцеву публіку та водночас поліпшити власний настрій перед вояжем до Белграда. На мою думку, Андрій Шевченко не знехтує можливістю переглянути ледь не усіх гравців, а тому кожен, хто з’явиться на полі «Славутич-Арени», матиме свою особисту мотивацію та мету довести тренерському штабу, що саме він гідний грати у основі національної збірної. У Запоріжжі точно не зіграють Руслан Малиновський, Марлос і Жуніор Мораес, тож це шанс для інших.

Збірна Естонії хоч розташовується у рейтингу ФІФА вище за Литву, але плюс-мінус є командою такого ж рівня. З литовцями Україна нещодавно впевнено розбиралася та забивала балтійцям у обох таймах. Оборона естонців це не щось видатне – он німці місяць тому їм аж вісім набили. Авжеж, нема сенсу порівнювати Німеччину та Україну, а також офіційний матч із товариським, проте забити в обох таймах гостям українці точно здатні.