13 листопада 2019 15:27
9

Томас Гримм выступил с заявлением по поводу инцидента на матче "Шахтер" - "Динамо"

Керманич української Прем’єр-ліги Томас Грімм виступив із заявою щодо інциденту в Харкові.


«10 листопада 2019 року я був присутній на матчі між футбольними клубами «Шахтар» та «Динамо», який відбувся в Харкові. Це був особливий матч, типовий для обох команд: вони продемонстрували високий клас гри і швидкості, на стадіоні панувала дуже емоційна і прекрасна атмосфера. Це - матч, яким як обидва клуби, так і УПЛ можуть пишатися.


На 73-й хвилині матчу гравець Тайсон, судячи з його реакції, зіткнувся з расистською поведінкою, яка йшла, швидше за все, із сектора, виділеного для вболівальників «Динамо». Для мене це був момент абсолютного смутку і безпорадності. Гра була зруйнована, а сам Тайсон, його партнери по команді, гравці «Динамо» та інші особи, присутні на стадіоні, були приголомшені. Я ніколи не знайду чіткої відповіді, щоб зрозуміти, чому така поведінка виникає, навіть якщо, ймовірно, в такі дії залучена лише невелика група людей.


Українська асоціація футболу, Українська Прем’єр-Ліга, клуби, справжні прихильники і шанувальники нашої гри, а також наші комерційні партнери повинні об'єднатись, аби боротися проти будь-якого прояву расизму або нетерпимості, щоб назавжди уникнути подібних інцидентів в майбутньому.


Я наголошую: будь-якому прояву расизму і нетерпимості немає місця ані в нашому суспільстві, ані у футболі зокрема.


Особисто звертаюся до Тайсона та Дентиньо, щодо яких лунали расистські вигуки: вас підтримують всі справжні футбольні вболівальники, і не лише в Україні. Ви - фантастичні футболісти і справжня цінність як для «Шахтаря», так і для нашого чемпіонату України. Я сподіваюся, що ви ще довго будете грати в Україні», - заявив Грімм.

Господи как можно что то заявлять, основываясь лишь на соплях и слезах Тайсона и Дентиньо? Нет ни видео, ни звука, ни свидетелей, ничего. Такое чувство, что это была просто постановка.
яка йшла, швидше за все, із сектора, виділеного для вболівальників «Динамо». або з космосу!!! Дядьку Грім казки у Братів Грімм краще получались. Це раз.Два - що про Бога святого йшло з трибуни канкретно??? Слова, виразі звуки агов Грім!!! Три. Тайсон. Хм... пане казкарю, Ви добре знаете всю підноготну пана Тайсона?. Чотири а плакали вони зачотно - два тридцятилітні хлопаки плкада на стадіоні , а пальчик середній та то так бразільци ми, емоційні. Киян наказати , з лайном змішати і оштрафувати. Ja.
Судячи з його слів, в секс меншості +1, докази? Вони непотрібні, тут і так все ясно.
Интересно, все Гриммы и им подобные слышали когда-нибудь понятие презумция невинновности? Как можно определенно говорить о проявлении расизма если пока что никак и ничего не прозвучало как доказательство расизма? Тайсон сбивает Шабанова, в этот момент звучит дружный гул, раздаются маты, слова о ориентации Тайсона и т.д. Как можно среди этого шума услышать слово о принадлежности по цвету кожи? Чем больше слышишь официальных лиц, тем отвратительнее становится ситуация
Просто офигенное заявление официального лица, даже больше, руководителя организации, которая и организовывает матчи, на третьи сутки после инцидента. И при этом, используются слова типа: "...судячи з його реакції...", "... яка йшла, швидше за все...". Но при этом яростно осуждает и расписывается за всех. Другой клоун рассказывает, что у них видео и звука нет, но они им и не нужны. Почему-то, когда Циганков отгонял Дентиньо от щита, то слова "Уйди отсюда" было слышно даже через трансляцию по телевизору, а как полный сектор людей что-то кричал, нет ни видео ни звука.
Чудеса техники просто.
Сховати
serg_max, рашистский довод. "Нет доказательств"
" судячи з його реакції, ...... яка йшла, швидше за все, із сектора, виділеного для вболівальників «Динамо». Официальное лицо делает официальное заявление путем предположений. Это аут! Кстати, до сих пор официальный транслятор не предоставил четкой аудио записи, где "судячи з його реакції" или эрекции звучат расистские оскорбления. Хотя микрофоны стояли по всему периметру стадиона. То, что есть на ютубе показывает, что фанаты кричат скорее фу-фу-фу чем ух-ух-ух. Поэтому "судячи з його реакції" можно предположить, что Тайсон, не зная языка, устроил банальную провокацию на поле.
Який змістовний спіч!
Особливо: ...швидше за все, із сектора, виділеного для вболівальників «Динамо». ...
Так партія і хазяїн сказали , що фанати ДК расисти. Холоп не почув?

чи все таки немає доказів і треба відмазати "фантастичних футболістів"?
Гримм - пнх!